Svi se pitaju gde je NESTAO Dado Polumenta: Pogledajte kako DANAS izgleda poznati pevač, KAKO VAM SE ČINI PROMENA? (FOTO)

Autor:

Zabava

25.06.2022

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dado Polumenta je promenio nekadašni stil!

Svi se pitaju gde je NESTAO Dado Polumenta: Pogledajte kako DANAS izgleda poznati pevač, KAKO VAM SE ČINI PROMENA? (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Dado Polumenta je nekada važio za velikog zavodnika na javnoj sceni, imao je dva braka iza sebe ali se na kraju oženio suprugom Ivonom, sa kojom ima skladan brak.

Dado je je u međuvremenu postao zreliji, u prilog tome je to što je promenio svoj izgled - pustio je bradu i ima neformalniji i ležerniji stil, ali je i dalje ostao lep, a verujemo i privlačan nežnijem polu.

 

 

Podsetimo, Damir Dado Polumenta je crnogorski pop-folk pevač, producent, aranžer i tekstopisac koji je popularnost stekao 2008. godine duetskom pesmom „Ljepša od noći“ koju je otpevao sa svojim stricem Šakom Polumentom, a koja je bila neviđeni hit.

Rođen je 29. avgusta 1982. godine u Bijelom Polju.

U svet muzike Dado je ušao vrlo rano. Pre nego što je postao pevač svirao je bubnjeve, klavijature i harmoniku. Prvi album je snimio 2001. godine pod naslovom „Jasmina“.

Tada je počeo da nastupa u beogradskim lokalima. Ipak, prelomni trenutak u njegovoj karijeri desio se 2008. godine kada je sa stricem Šakom Polumentom izdao pesmu „Ljepša od noći“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading