Zaledićete se kad vidite šta sve POSEDUJE Vidojev otac, Miša Grof: VRTOGLAVA SUMA je u pitanju - Od NEKRETNINA, do grobnice vredne pola miliona evra!

Autor:

Zabava

24.06.2022

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Evo šta sve poseduje Miša Grof!

Zaledićete se kad vidite šta sve POSEDUJE Vidojev otac, Miša Grof: VRTOGLAVA SUMA je u pitanju  - Od NEKRETNINA, do grobnice vredne pola miliona evra!

Foto: Instagram.com, E stock, ST/V. Lukić

Miša Grof, otac pokojnog Vidoja Ristovića počeo je medijski rat sa udovicom pokojnog sina, Nikolinom Pišek. Pošto su dali četrdeset dana Vidoju Ristoviću, Miša je otkrio za naš portal da mu je snaja odmah potom potraživala novac, na koji nema pravo.

Kako je Miša Grof rekao, sve nekretnine se vode na njega, jer ih je i on nasledio od svog dede. Miša je sad otkrio šta sve poseduje.

- Ona ne može da deli moju imovinu! Kako, bre, ona da deli moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. To je restitucijom oduzeto mom dedi i vraćeno meni - rekao je Vitor.

 

 

- Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze. Sve se vodi na mene - dodao je Miša Grof.

Nikolina Pišek je rekla da njen svekar njoj i njenoj ćerki uskraćuje zakonski nasleđena prava.

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio - navela je Nikolina.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nena

24.06.2022 22:35

Nikolina treba da zaradi, a ne da očekuje nešto da nasledi. Sramota, da ljudi očekuju da bez rada nešto steknu.