Pišekova se SLOMILA OD BOLA nakon reči Miše Grofa: OBAMRLA sam jer ga više nema, a sada sam upoznala DEMONE! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.06.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek slomljena od bola objavila potresan status na Instagramu!

Pišekova se SLOMILA OD BOLA nakon reči Miše Grofa: OBAMRLA sam jer ga više nema, a sada sam upoznala DEMONE! (FOTO)

Foto: estock/ataimages/ST

Nakon optužbi oca pokojnog Vidoja Ristovića, Miše Grofa, da mu se sin nije ni ohladio, a da Nikolina Pišek njegova supruga potraživala novac, voditeljka se slomila, te je na Instagramu objavila potresne reči posvećene pokojnom Vidoju:

- Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Ćutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili dom zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu, pa dodala:

- Obamreš jer tvog oslonca vise nema. Zaspao je i znam za sto mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini i ništa nije nemoguće, napisala je Nikolina Pišek u potresnoj objavi posvećenoj pokojnom suprugu Vidoju Ristoviću.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading