Miša Grof nije Vidojev naslednik, IMOVINU JE NEOSNOVANO prisvojio i GRUBO nam je USKRAĆUJE: Pišekova odgovorila na optužbe oca pokojnog supruga!

Autor:

Zabava

23.06.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek odgovorila ocu Vidoja Ristoviću na optužbe!

Miša Grof nije Vidojev naslednik, IMOVINU JE NEOSNOVANO prisvojio i GRUBO nam je USKRAĆUJE: Pišekova odgovorila na optužbe oca pokojnog supruga!

Foto: ATA Images

Nakon izjave Miše Grofa, da se njegov sin nije ni ohladio, a da je Nikolina Pišek od njega zahtevala novac, oglasila se voditeljka sledećim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

Republika

Foto: Republika.rs

Miša Grof

 

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio, izjavila je Nikolina Pišek, pa dodala:

- Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja kćer je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko lekara za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao."- zaključila je Pišekova za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading