RAZGOLIĆENA Dragana Kosjerina: Poznatu voditeljku u ovakvom izdanju NIKADA NISTE VIDELI, GRUDI u zumiranom kadru! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.06.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dragana Kosjerina se razgolitila!

RAZGOLIĆENA Dragana Kosjerina: Poznatu voditeljku u ovakvom izdanju NIKADA NISTE VIDELI, GRUDI u zumiranom kadru! (FOTO)

Foto: printscreen

Dragana Kosjerina

Atraktivna voditeljka RTS-a Dragana Kosjerina.mnoge je očarala svojom lepotom i vitkom linijom, te godinama važi za jednu od najlepših voditeljki.

Prirodna lepotica koja važi za velikog profesionalca na RTS-u, a njen život nikada nisu pratili skandali. Jedna je od retkih voditeljki koja nikada nije imala određene estetske zahvate, iako nema ništa protiv njih.

 

 

Svaka njena nova fotografija oduševi one koji je prate, a brojne pozitivne komentare izazvale su njene fotke sa mora. Iako nije skroz gola, već ima suknju i gornji deo kupaćeg, sve se i više nego dovoljno vidi.

Vidi se i da je voditeljka u top formi, kao i da brine o svom telu i izgledu, pa puca od zdravlja!

"Jedno obično popodne", napisala je voditeljka Dragana Kosjerina i postavila fotografiju koja je mnoge oduševila.

"Samo tako, kupačice naša", "Savršena žena", "Eh, šta ti je priroda", "Sva lepota stala u sliku", samo su neki od brojnih komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jasmina

24.06.2022 14:34

Sram vas bilo zbog bezocno vulgarnog komentara, samo radi senzacionalizma: "RAZGOLIĆENA Dragana Kosjerina...", slike su pristojne, a prvi plan pripada ambijentu