Milica Kon progovorila o BOLNIM momentima i KANCERU: Ukoliko bude potrebno da se DOJKE ODSTRANE, PRISTAĆU - preče mi je da ŽIVIM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.06.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kon priznala da ukoliko otkrije da postoji šansa da se kancer razvije, odstraniće dojke!

Milica Kon progovorila o BOLNIM momentima i KANCERU: Ukoliko bude potrebno da se DOJKE ODSTRANE, PRISTAĆU - preče mi je da ŽIVIM! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milica Kon je prošle godina prošla kroz pakao kad je sasvim slučajno uočila promenu na levoj dojci, koju je zdravim razumom i na vreme hitno operisala, a nedugo zatim za Republiku je i progovorila kako se osećala dok je prolazila kroz proces agonije i da li će preći na zdrav život.

Sada je Milica progovorila o novim momentima, a to je da će uskoro raditi BRCA test koji pokazuje da li postoji rizik da se kancer opet razvije, te da je u tom slučaju, spremna da se odrekene obe dojke zbog zdravlja.

- Ja nisam bila bolesna, nisam bolesna niti sam bila. Ja sam bila na jednoj redovnoj kontroli grudi, gde je došlo do neke promene nečega što smo mi već pratili i samim tim je preporučeno da ja po hitnom postpuku odem na magnetnu rezonancu, kod hirurga jer je došlo do neke čudne promene i nije moglo da se ustanovi tačno šta je, u suštini sve je okej, ali da ne nagađamo. Tako da ni jednog momenta ja nisam bila bolesna - rekla je Milica Kon prošle godine za Republiku i dodala da uprkos svemu neće da ide uz krajnosti u krajnost:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milica Kon

 

- Ne, nikako zdrav život. To je zamka, sad kao meni se nešto desilo, ja već govorim to je davna prošlost, to je bilo prošlo nedelje, kao da se nikad nije ni desilo. Sad ja da idem u neki veganizam, nešto kao ja menjam život, neću više jesti Mek, neću popiti piće, neću više uživati u životu... Ne, svakog dana maksimalno uživam u životu. Da li je to hrana, da li je to piće, neka šetnja, da li je provod, smeh.. Znači nema ja sad jedem semenke i samo se fokusiram na neko zdravlje, zdravlje je da nam bude lepo. Sve kreće iz okruženja, hrana da, ima i toga, ali džabe ti ako si negativan, ili sa pogrešnim ljudima ili ako si u stresu, sve to pada u vodu, bolje da jedemo pljeskavicu i da se smejemo i pijemo pivo i budemo vesele, ovaj put je Milica progovorila o posebnom testu koji detektuje da li će se kancer proširiti:

– Uskoro ću raditi taj BRCA test koji pokazuje da li postoji rizik da se kancer razvije. Ako bude bilo potrebno da se uklone dojke, meni to neće biti problem. Meni je preče da živim – naglasila je Milica.

Svoju borbu je objavila na društvenim mrežama, ali ljudi iz njene okoline je nisu podržali zbog takvog čina.

– Mnoge žene su mogle da se poistovete sa mnom kao sa jednom ženom iz naroda. Žene su sebi na poslednjem mestu. Da bi bila supruga, mama, domaćica i sve ostalo što žena jeste, moraš da budeš živa, zdrava i, pre svega, dobro – zaključila je Milica gostujući na TV K1.

Milicin intervju za Republiku detaljnije pogledajte ispod:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading