Milica ODUVALA pola estrade! Pevačica zbog Ane Nikolić PRECRTALA kolege!

Autor: Melina GVERO

Zabava

16.06.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović obrisala pevače sa Instagrama.

Milica ODUVALA pola estrade! Pevačica zbog Ane Nikolić PRECRTALA kolege!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Usled skandala s pesmom "Provereno", zbog kog je već danima u žiži javnosti, pevačica Milica Pavlović oduvala je pola estrade. Naime, ona je napravila čistku na društvenoj mreži i otpratila sve pevače koji nisu digli glas protiv Ane Nikolić, koja je prisvojila njen novi hit.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

Povodom krađe koju estrada ne pamti u poslednjih 30 godina Milicu je među prvima podržala Jelena Karleuša, pa je nju i zadržala među prijateljima na pomenutoj društvenoj mreži. Oni koji joj nisu pružili podršku nisu više ni na Pavlovićkinoj listi prijatelja na Instagramu. Provereno precrtane su uraganke, Aleksandra Prijović, Teodora Džehverović, Radiša Trajković Đani, Milica Todorović, Jana Todorović i drugi. S obzirom na to da su na listi njenih prijatelja i dalje Saša Matić, Ana Bekuta, Sloba Radanović, te Saša Kovačević, pretpostavlja se da je od njih dobila neki vid podrške u ovoj situaciji.

Republika

Foto: Instagram.com, Amig show printscreen

Milica Pavlović i Ana Nikolić

Podsećamo, Milica se našla u veoma neprijatnoj situaciji kada je njena koleginica Ana Nikolić na nastupu na jednom beogradskom splavu prisvojila njen hit sa novog albuma "Provereno", koji je otpevala u nešto izmenjenoj verziji. Iako je prethodno procurio i Anin demo snimak, Pavlovićka je verovala da joj je neko drugi zlonamerno napravio takvu podlost, ali se kasnije uverila da starija koleginica ipak stoji iza svega toga i odlučila da joj se javno obrati prilikom gostovanja u emisiji "Amidži šou". Ovakav čin krađe pesme, koji se, prema tvrdnjama upućenih, nikada pre nije dogodio na estradi, Milica je nazvala sramnim i poručila Ani da se stidi svog imena i karijere. S druge strane, Nikolićka i dalje tvrdi da sa celim slučajem nema nikakve veze, a na momente se čak sprda sa celom situacijom.

ŠTA ESTRADA MISLI O KRAĐI PESME TO JE OZBILJNO KRIVIČNO DELO

Nakon prašine koja se podigla oko pesme "Provereno", koju je platila i objavila Milica Pavlović, a demo verziju Ana Nikolić pevala na nastupu, mišljenja javnih ličnosti su podeljena.

- Ako je Milica platila pesmu, to je njena pesma i nije u redu što je objavljen demo snimak. Mnogo puta mi se desilo da mi se dopadne pesme i neko drugi je otpeva i snimi, ali nikada nisam objavila demo verziju - rekla je Goca Božinovska.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Goca Božinovska

- Boli me ku*ac za Milicu, Anu, Jelenu ili Acu. To je sve pravno regulisano. To je ozbiljno krivično delo što se tiče autorskih prava. Da neko objavi moj demo snimak bez mog znanja ili da ja to uradim bez znanja producenta u bendu, mislim da bi on mene zaklao ili ja njega - rekao je Đorđe David.

Republika

Foto: ATA Images

Đorđe David

- To je između dve žene, ne treba muškarci da se mešaju (smeh) - rekla je Slađa, Ðanijeva supruga, i dodala da podjednako voli i Anu i Milicu.

Republika

Foto: Printskrin Republika TV

Slađa Trajković

- Drage saradnice, hvala vam što ste ovim činom otvorile priliku za eventualnu debatu na temu autorskih prava, odnosno intelektualne svojine, da slušaoci, ako ih zanima, nauče šta je krađa, šta je kaver, šta je zakonski, te ko je od slučaja do slučaja vlasnik pesme. Obe ste mi drage, šoubiz je šoubiz - napisao je sin pokojne Marine Tucaković Milan Radulović Laća na Instagramu i dodao:

Republika

Foto: printskrin

Milan Radulović Laća

- Takođe, postoje i prava izvođača i prava vlasnika snimka. Mi od tih prava živimo da biste vi imali šta da slušate, to je pravo neotuđivo. A kada se to pravo povredi... Šta ćemo sad?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boris

17.06.2022 13:14

Tacno se vidi da se druzi sa Karleusom! Postala je sva vestacka i glumi neko ludilo! To sto je obrisala kolege govori samo o njoj! A svi oni su vece zvezde od nje!