Zorannah izazvala HAOS na mrežama! Javnost ZGROŽENA njenim novim BALONSKIM SILIKONIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.06.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović ugradila nove silikone, pa žestoko izvređana.

Zorannah izazvala HAOS na mrežama! Javnost ZGROŽENA njenim novim BALONSKIM SILIKONIMA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznata blogerka i influenserka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah objavila je fotografiju u minijaturnom bikiniju, a njene nove grudi su bile u prvom planu. Iako je verovatno želela da se pohvali linijom i egzotičnom destinacijom na kojoj je trenutno, izazvala je zgražavanje javnosti zbog veličine grudi koje je ugradila.

Republika

Foto: instagram.com/zorannah

Zoranah pokazala nove silikone

- Nije mi jasno kome je ovo lepo.

- Majko sveta, šta ova žena uradi - samo su neki od komentara na koje se blogerka nije osvrtala.

Republika

Foto: Instagram.com

Zorana Jovanović

Podsetimo, Zorana je svojevremeno otkrila zašto je odlučila da promeni implante koje je imala.

- Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, meni je plastični hirurg savetovao da idem sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška - priznala je blogerka pa nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorana Jovanović o silikonima

- Sa druge strane, moje grudi su same po sebi bile asimetrične i meni je hirurg rekao da ako želim da popravim tu asimetriju morao bi da mi radi operaciju preko bradavice, što samim tim znači da ti bradavica više nikada ne bude ista ako se operacija radi tim putem. Bio je u fazonu, mlada si, ne želim da ti uništavam bradavice, možda da ne radimo to sada, već tamo nekad kad budeš korigovala i budeš menjala implante drugi, treći put jer se oni menjaju na svakih deset godina - otkrila je ona i dodala da njena želja nije da joj grudi izgledaju prirodno:

Republika

Foto: Instagram.com

Zorana Jovanović o novim grudima

- Ja sam samo želela male okrugle grudi koje stoje čvrsto gore. Kao što vidite moje grudi su jako prirodne, jako mekane, na dodir ne možete ni da kažete da imam implant i to je super za nekoga ko želi prirodne. Međutim, ja to nikada nisam htela i ja sam bukvalno uradila tu operaciju da bih imala grudi koje stoje gore - priznala je Zorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan

17.06.2022 09:16

Tako divna djevojka,sa ti silikonima se upropastila. Vadi to draga Zorana to nisi ti,neznam koji muškarac uživa u nećemu što nije prirodno.