LEZBO-akcija na svadbi Đanijevog sina! Seka PIJANA muvala Zlatu! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.06.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić napravila haos na svadbi Đanijevog sina.

LEZBO-akcija na svadbi Đanijevog sina! Seka PIJANA muvala Zlatu! (FOTO)

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Seka Aleksić i Zlata Petrović

Na svadbi sina Radiše Trajkovića Đanija, o kojoj se već danima priča, dogodila se i jedna lezbo-akcija između dve Đanijeve koleginice Seke Aleksić i Zlate Petrović, o kojoj će tek da se priča. Ako je verovati onoj narodnoj da što trezan misli, pijan radi, Seka je pokazala da gaji ogromne simpatije prema Zlati, koju je cele večeri balavila po faci, a na kraju je zakazala i večeru s njom, po čemu bi se reklo da se ne radi samo o trenutnom zanosu već o ozbiljnijim namerama.

- Nikako sebi da dođem od presvete Seke i Zlate i lezbo-storija, pa me zanima da l' su se do jutra smuvale - komentarisali su na mrežama lezbo-akciju pevačica.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

 

Janu pijana udarala po zadnjici!

Aleksićeva je pijana udarala i koleginicu Janu Todorović po zadnjici.
Naime, kako se vidi na jednom snimku, folkerka je padala na kolena, udarala koleginicu po zadnjici, što je takođe vrlo brzo završilo na društvenim mrežama.

- Od sinoćnih snimaka sa svadbe ljudi mi nude izlaske u grad, misle biću ista budala kao sinoć - napisala je Seka.


Naime, Aleksićeva, koja je srećno udata žena, majka i, kako je u narodu doživljavaju, velika vernica, i uvek za zabavu raspoložena Petrovićeva razmenjivale su na Đanijevom veselju mnogo više od prijateljske nežnosti, a nakon toga su nastavile da se dopisuju i prepisku objavljuju na društvenoj mreži. Seka je javno priznala da je malo više popila, te da se valjano izblamirala na slavlju dragog kolege. Kako poslednjih godina propagira veru, miran i spokojan život, korisnici društvenih mreža jedva su dočekali da je razapnu u komentarima zbog raskalašnog ponašanja iako je sama priznala da se unakazila od alkohola i da je ispala najveća budala na svadbi. Dok je grlila i ljubila Zlatu kao da joj je devojka, sve vreme je snimala telefonom i objavljivala. Nekoliko puta su obe bile na ivici da se poljube u usta, a sudeći po energiji koja je vladala među njima, nije isključeno da se poljubac u usta i desio iza kamera. Seka je sutradan pokušala da opravda svoje pijanstvo tvrdeći da ne pije često, ali lepe emocije prema koleginici nije negirala.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Seka Aleksić i Zlata Petrović 

- Da bog sačuva! Eto, toliko sam nenormalna i toliko ne znam da pijem. Samo da znate da to nije najgore. Ne pijem često, ali kad se napijem, oduzmem se. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i nešto se takmičim, ne znam samo s kim. Ne znam, kao dama, da popijem čašu ili dve. Je*ao mi pas mater. Ali ja sam pola onog naroda tamo dizala. I koje znam i koje ne znam. Ne smem ući u galeriju zbog sinoćnih snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbu - štancala je Seka tvitove nakon što je i sama uvidela kako se ponašala i nakon što je pogledala sve snimke koji kruže društvenim mrežama, a koje su dodatno pravili gosti veselja Đanijevog naslednika Miloša, a onda se osvrnula na nastavak druženja sa Zlatom.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

 

Đanija podizala i mazila ga kosom

Seka je domaćina Đanija podizala i stavljala mu kosu preko lica. Ona je Đanija u jednom trenutku podigla, kao da je muško. Onda mu je bujnu kosu stavljala preko face, što njemu nije smetalo jer je i on bio pod gasom.

- Bilo nam je vrh. Ljubim te i volim zauvek - pokazala je poruku koju joj je na Vocap poslala Zlata, kao i svoj odgovor:

 

 

- I ja tebe, sunce moje lepo. Ti si kraljica nad kraljicama. U ponedeljak te zovem, idemo Goca, Vanesa, ti i ja na večeru!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zlata

16.06.2022 18:35

Uzas debili jedni,sta pisete i sta radite!!!!