Nataša Bekvalac ZGRĆE 300.000 evra za par meseci: Evo kako će joj to poći za RUKOM!

Autor:

Zabava

15.06.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac samo od nastupa tokom leta će zaraditi čak 300.000 evra.

Nataša Bekvalac ZGRĆE 300.000 evra za par meseci: Evo kako će joj to poći za RUKOM!

Foto: republika.rs

Nataša Bekvalac će za letnju sezonu od nastupa inkasirati 300.000 evra.

Pevačica će nastupati širom Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Severne Makedonije, a na jesen pakuje kofere i kreće na veliku američku turneju.

Republika

Foto: republika.rs

Nataša Bekvalac

 

- Nataša celo leto provodi radno. Vlasnici klubova se otimaju da peva baš u njihovim lokalima, jer znaju da će im se isplatiti. Nije im problem da joj za veče iskeširaju 10.000 evra jer Nata uvek napravi odličnu atmosferu. Peva svoje najveće hitove, sve vreme đuska i ima dobar kontakt sa publikom. Ima svoj bend, prateće vokale i baš se vidi da dosta novca ulaže u nastupe - priča dobro obavešteni izvor za Informer i dodaje da je Nataša Bekvalac "rasprodata" u čitavom regionu:

- U junu ima nekoliko svirki u Severnoj Makedoniji i Srbiji. I Crnogorci je obožavaju, pa je u avgustu na primorju zakazala najviše tezgi po klubovima u Budvi, Herceg Novom, Sutomoru i u Baru. Na Natinim nastupima su mahom žene koje se pronalaze u njenim pesmama, ali ima i dosta muškaraca koji dođu da bi uživo videli atraktivnu pevačicu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading