Lukas URNISAO Karleušu! Ono što je kod tebe sprženo videla je CELA NACIJA, zarij tu krokodilsku njušku u svoje dvorište!

Autor:

Zabava

13.06.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas žestoko udario na Jelenu Karleušu i brutalno je spustio.

Lukas URNISAO Karleušu! Ono što je kod tebe sprženo videla je CELA NACIJA, zarij tu krokodilsku njušku u svoje dvorište!

Foto: ST/N.PANČIĆ/ST/D.Kadić

Aca Lukas, Jelena Karleuša

Estradni rat između Jelene Karleuša i Aca Lukasa ne prestaje. Naime, njih dvoje su ušli u klinč preko društvene mreže Instagram, a teške reči nisu izostale. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, D.Kadić

Aca Lukas i Jelena Karleuša u svađi

Jelena gnusnim uvredama i optužbama pokušava da unuzi Lukasa, ali joj to ne polazi za rukom, što je dovodi do ludila i sve vreće frustracije.

- Zar se nismo dogovorili da ćutiš kad te ka... Kad ja pričam? (u komunikaciji sa džukelama koristim lajanje jer samo to razumeju) prema tome, džukac, av av av, uhapsićemo ti dilera! Policija! Ovaj opet kupuje jeftinu robu! Propustite ga kroz šake, pa da peva ko mu prodaje! - napisala je Karleuša, a Lukas joj nije ostao dužan na ove prostačke reči.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša na Instagramu o Aci Lukasu

- Lepoto : Ne karaš ti nikoga ! Tebe karaju! Mada ne znam odakle im želudac  Dokle treba da te učim da kad vređaš naučiš da vređaš ! Prvo: Uvreda “ narkomančino” i nije neka uvreda . Ali pošto ne možeš da nađeš ništa drugo tebi je to jedina mogućnost da probaš mene da uvrediš ! A sada : I moj, kako ti kažeš,“ sprženi mozak “ je trenutno najmanje duplo jači od tvog PILEĆEG MOZGA , INSTALIRANOG U GLAVI KROKODILA! Zašto te zovu moderna sfinga? Zato što si pola žena pola idiot! Zato što izgledaš gore od POZIVA ZA VOJSKU! Zato što samo mogu da te je*u intelektualci sa dvocifrenim iq! Zato što pevaš KAO DA TI JE NEKO ZGAZIO NA KURJE OKO! Je l' zato što sam morao detetu da skidam temperaturu celu noć kad je tebe videla pored mene na onom spotu nesrećnom gde se zajebah pa snimih sa tobom duet! Kažes da je meni spržen mozak! Na tvoju sreću ti tu nemaš šta da spržiš , a šta je kod tebe sprženo , TO JE CELA NACIJA VIDELA NA TVOJIM POZNATIM PORNO SELFIJIMA , GDE POSLE TVRDIŠ DA JE TO ŠTO “ sprženo “ tuđe! NISAM TE POMINJAO, A NI DIRAO ! Najbolje bi bilo da mi se skineš sa kičme i publicitet KOJI ODAVNO NEMAŠ TRAŽIŠ NA DRUGOM MESTU! P.S . Bolje bi ti bilo da tu krokodilsku njušku zariješ u svoje dvorište , i zapitaš se zašto onaj tvoj priplodni bikčić ( u narodu poznat kao “ veseljko” , je*e sve što mu padne saka, samo tebe ne)! I da, u pravu si! Nije lepo da se muškarac svađa sa ženom! Ali ja koliko znam transvestiti vole da ih svrstavaš u obe grupe ! Jebiga ! - rekao je Aca Lukas.
 

Republika

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Aca Lukas odgovorio Jeleni Karleuši

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

13.06.2022 15:11

Karleuša?Gospode,Omače Ti Se škart!!