Uraganke PROFITIRALE na raspadu grupe! Pljušte PONUDE na sve strane, MOĆNI BIZNISMEN im iskeširao 30.000 evra za sat vremena NASTUPA!

Autor:

Zabava

10.06.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uraganke na nastupu zaradile 30.000 evra za sat vremena!

Uraganke PROFITIRALE na raspadu grupe! Pljušte PONUDE na sve strane, MOĆNI BIZNISMEN im iskeširao 30.000 evra za sat vremena NASTUPA!

Foto: ATA Images

Od momenta kad je zvanično saopšteno da će se grupa "Hurricane" raspasti, čini se da je pevačicama sve krenulo uzlaznom putanjom. Hurikane pevale na privatnoj proslavi za 30.000 evra.

- Ivana, Sanja i Ksenija imale su zakazan nastup u Poreču baš te večeri kad je bila i rođendanska žurka u Beču, pa je jedan moćni biznismen poslao privatni avion po njih! Sve tri su se oduševile i odmah su prihvatile ponudu, ceo put su se snimale i pevale u avionu. Za sat i po na tezgi u Beču zaradile su 30.000 evra - priča izvor blizak članicama grupe Hurricane " i otkriva kako su dobile ovu neobičnu tezgu:

Republika

Foto: ATA Images

Hurricane bend

 

- Taj biznismen ih nije poznavao, ali je ispunio želju svoje ćerke, koja je tražila da joj samo "uraganke" pevaju na 18. rođendanu. Slavljenica je bila presrećna, kao i gosti, koji su devojkama dali dobar bakšiš.

Kako otkriva sagovornik, "uragankama", ali i gostima je bilo zabranjeno da objavljuju fotografije na društvene mreže.

- Na veselju je bilo 50 ljudi, uglavnom deca uspešnih biznismena. Niko nije smeo da kači fotografije na Instagram jer je to bio zahtev slavljenice - priča izvor za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading