Topalkova žena promenila LIČNI OPIS: Javnost iznenađena Vesninom TRANSFORMACIJOM, pitaju se da li će morati da menja DOKUMENTA? (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Milana Topalovića promenila lični opis!

Topalkova žena promenila LIČNI OPIS: Javnost iznenađena Vesninom TRANSFORMACIJOM,  pitaju se da li će morati da menja DOKUMENTA? (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Milan Topalović, pevač koji je u epicentru zbivanja otkako je njegova ćerka Helena Topalović svojevremeno privlačila veliku pažnju zbog poziranja, veza, a i zbog toga što je neretko punila naslovnice, sad je ponovo u etru jer je njegova supruga Vesna promenila lični opis.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija pevačeve supruge Vesne, koja je promenila lični opis kada se podvrgla estetskim operacijama., te više nije nalik onoj ženi od ranije.

Fotografija Vesne Topalović, na kojoj se vidi kako je izgledala nekad i sad, izazvala je lavinu komentara na Instagramu.

 

 

Iz komentara se jasno vidi da je javnost šokirana ovom transformacijom.

"Ja sam pomislila da su mama i ćerka", "Ova gospođa je morala da menja dokumenta", "Očigledno je veliki vremenski razmak izmedju 2 fotografije, s tim što na drugoj izgleda mlađe. Ali drage dame, zar vam to nije i cilj? Meni lično lepo izgleda na obe fotke", glasili su komentari.

Vesna Topalović, iako je i sama pevačica, retko se pojavljivala u javnosti, a mnogi su je zapamtili još iz perioda kada je bila podrška svom mužu Milanu Topaloviću u muzičkom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading