Srbin menja Itudisa u CSKA!

Autor:

Sport

08.06.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dmitiris, aktuelni selektor košarkaške reprezentacije Grčke napustio je Moskovljane posle osam godina pošto bi na kraju sezone trebalo da postane novi trener Fenerbahčea.

Srbin menja Itudisa u CSKA!

Foto: Starsport

Srpski centar Nikola Milutinov

Selektor reprezentacije Grčke Dimitris Itudis (51) posle osam godina napustio je mesto trenera košarkaškog kluba CSKA pošto bi na kraju sezone trebalo da postane novi strateg Fenerbahčea umesto Aleksandra Đorđevića.

Kako pišu ruski mediji, jedan od najozbiljnijih kandidata za klupu tima iz Moskve je sprski stručnjak Zoran Lukić (50), aktuelni trener Nižnjeg Novgoroda i selektor Rusije!

Republika

Foto: Starsport

Zoran Lukić

Navodno, kontakti Beograđanina i "armajeca" su uspostavljeni, a Sergej Panov, direktor Nižnjeg Novgoroda neće predstavljati problem Lukiću ukoliko se odluči da preuzme osmostrukog šampiona Evrope.

Pre Zorana Lukića, za mesto trenera CSKA spominjao se još jedan srpski strateg Dušan Alimpijević, ali i Grk Janis Sferopulos, Makedonac Emil Rajković i Crnogorac Duško Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading