Baka Prase OČAJAN! PONIŽAVAO se ceo dan u Doboju zbog ANJE BLA: Jutjuber čekao BIVŠU od jutra do mraka na pumpi, ona se nije POJAVILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase čekao Anju Bla ceo dan na pumpi, ona se nije pojavila!

Baka Prase OČAJAN! PONIŽAVAO se ceo dan u Doboju zbog ANJE BLA: Jutjuber čekao BIVŠU od jutra do mraka na pumpi, ona se nije POJAVILA! (FOTO)

Foto: instagram.com/bakaprase

Baka Prase i njegova devojka model i influenserka Anja Bla su raskinuli početkom godine, ali čini se da se jutjuber i dalje ne miri sa raskidom, te pokušava na sve načine da povrati svoju bivšu ljubav.

Naime, ovaj poznati par stavio je tačku na svoju vezu pre par meseci zbog razilaženja u stavovima i nepremostivih razlika, iako mu je bivša devojka bila najveća podrška dok je preživljavao pakao na društvenim mrežama nakon optužbi da je kriv za smrt poznate jutjuberke Kike.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Anja Bla

 

Baka Prase se nakon toga povukao sa društvenih mreža i zaputio se u Amsterdam kod oca i majke, ali se posle nekog vremena ipak vratio i nastavio sa jutjubom. Da nije preboleo Anju pokazuju poslednji storiji, na kojima je Baka Prase u Doboju, rodnom gradu njegove voljene, čekajući da mu se ona vrati.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Baka Prase

 

- Anja vrati se, napisao je Baka Prase, dok je u sledećem storiju, već uveliko pao mrak, a jutjuber je napisao da je i dalje nema:

- I dalje je nema, očajan je bio Baka Prase.

Foto:  

Republika

Foto: Instagram printscreen

Baka Prase u Doboju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ma dajte

08.06.2022 18:38

Nije vam palo na pamet da se tu slikao prvo ujutru, dan proveo gde god, pa se noću vratio i slikao opet (možda čak i u neko drugo vreme)? Jeste, baš je od jutra do mraka bio na pumpi. Likovi o kojima ne treba pisati.

Odgovori 11 9