Viktorijanci slave 15. rođendan!

Autor:

Sport

08.06.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaće upamćeno da smo sa generacijom 2014 godišta početkom maja ove godine odigrali istorijsku utakmicu sa velikim Interom iz Milana u Udinama i slavili rezultatom 4:2

Viktorijanci slave 15. rođendan!

Foto: Dalibor Aćimović

Viktorijanci sa trenerom i vlasnikom Daliborom Aćimovićem

Viktorija Star sa ponosom podseća brojne prijatelje, navijače, bivše i sadašnje fudbalere da slavi 15 godina od svog osnivanja i početka rada sa igračima najmlađih uzrasta. Uradili smo mnogo za ovu deceniju i po iza nas. 

Prve fudbalske korake napravilo je preko 5.000 igrača zahvaljujući našim trenerima. Trudili smo se da im pre svega usadimo ljubav prema sportu učeći ih u isto vreme pravilima najlepše igre i koliko je za uspeh jednog kolektiva važno znati da poštuješ sebe, saigrača, trenera, pa onda sudije, protivnike i navijače.

Republika

Foto: Dalibor Aćimović

Viktorija Star - Inter 2014, pre početka utakmice u Udinama

Radom i disciplinom davali smo dobar primer drugima, a talentom smo dolazili do trofeja i medalja na svakom mestu gde smo se pojavljivali kao takmičari.  Ni sami nismo sigurni da li nas ponosnijim čine pobede u Ligi pretpetlića Fudbalskog saveza Beograda ili pehari sa turnira u zemlji i inostranstvu. I ne želimo da stanemo.

Ostaće upamćeno da smo sa generacijom 2014 godišta početkom maja ove godine odigrali istorijsku utakmicu sa velikim Interom iz Milana u Udinama i slavili rezultatom 4:2. Na jesen su na u planu utakmice sa Bolonjom i Fiorentinom u Italiji.

Foto: Dalibor Aćimović

Viktorijanci sa trenerom i vlasnikom Daliborom Aćimovićem

U sklopu obeležavanja velikog jubileja, pre treninga smo se zasladili tortom u bojama Viktorije Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading