DA LI I KOLIKO MOŽETE ZAISTA DA ZARADITE OD TIKTOKA? Ako vas "ubode" sreća, život može da vam bude LAGAN i LEP, evo i kako!

Autor: Marko Pantić

Vesti

26.10.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo preko jednog lajv uključenja, TikTokeri mogu zaraditi i preko 200 evra, a pojedini na nedeljnom nivo rade lajvove i preko desetine sati!

DA LI I KOLIKO MOŽETE ZAISTA DA ZARADITE OD TIKTOKA?  Ako vas "ubode" sreća, život može da vam bude LAGAN i LEP, evo i kako!

Foto: Shutterstock,Tik Tok

Društvena mreža Tik-tok postala je sastavni deo života mlađe populacije, ali i onih koji kreativnim sadržajem privlače razne kompanije koje im nude novac da baš njihov brend izreklamiraju na ovoj platformi. U poslednjih nekoliko meseci ova mreža dala je mogućnost velike zarade, i to preko Tik-tok novca.


Ako imate sreće i 30 miliona pratilaca, možete zaraditi između 18.000 i 30.000 dolara po objavi. Imajte na umu da se procena zasniva na broju pratilaca i angažovanja. Nadoknada se obično ugovara s brendom pre nego što krenete dalje s vašim partnerstvom.


Nova alternativna opcija za zaradu je putem virtuelnih poklona na Tik-Toku koje možete unovčiti za pravi novac. Za ovu opciju maksimum koji možete povući dnevno je 1.000 dolara. I dalje nije loša suma.

Foto: printskrin/TikTok

Pokloni za TikTok lajv

 

Virtuelne poklone možete zaraditi samo emitovanjem videa uživo, što je mogućnost dostupna samo onima sa 1.000 pratilaca. Ako su korisnici posebno zadovoljni vašim video-snimkom, mogu poslati poklone kao savete. Svaki poklon vredi određeni broj novčića.


·       Ruža: 1 novčić
·       Panda: 5 novčića
·       Love Bang: 25 novčića
·       Krema za sunčanje: 50 novčića
·       Povraćanje duge: 100 novčića
·       Plešimo zajedno: 599 novčića
·       Muzička kutija: 2.999 novčića
·       Superstar: 5.000 novčića

Korisnici moraju da kupe ove novčiće pravim novcem. Zatim koriste ove novčiće za kupovinu poklona, koje će dati drugim korisnicima Tik-toka. Tako prosečan paket u Srbiji za zamenu novca u Tik-tok novac za kupovinu poklona iznosi od 148 rsd do 36.580 rsd.

Pokloni koje dobijete mogu se pretvoriti u dijamante, koje možete unovčiti. Dijamanti vrede 50% vrednosti novčića: 100 novčića jednako je 50 dijamanata; 50 novčića jednako je 25 dijamanata. Svaki dijamant vredi pet centi. Ako imate 100 dijamanata, možete unovčiti za 50 dolara.Međutim, Tik-tok takođe zadržava 50% onoga što zaradite, tako da, ako ste zaradili dijamante u vrednosti od 50 dolara, zadržavate samo 25
dolara.


Možete povući svoj novac tek kada dostignete 100 dolara, a ne možete povući više od 1.000 dolara na dnevnom nivou!

Tako da, ako ste kreativni i imate višak slobodnog vremena, ovaj vid zarade je baš za vas!
 

Bonus video: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading