Karić i pevačicin sin bili pakleni dvojac: Šijana i mene su IZBACILI SA FAKSA!

Autor: D.L.

Zabava

08.06.2022

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić i Mirko Šijan studirali su zajedno.

Karić i pevačicin sin bili pakleni dvojac: Šijana i mene su IZBACILI SA FAKSA!

Foto: E-Stock

Zadrugar Stefan Karić prisetio se druženja sa sinom pevačice Goce Božinovske Mirkom Šijanom, pa je otkrio da su obojica izbačena sa fakulteta zbog svađe s dekanom.

Kaže da su ih u tom periodu devojke jurile i saletale na svakom koraku, te i da su se kasnije udaljili jer je svaki krenuo svojim putem.

Foto: ATA Images

Mirko Šijan je studirao sa Stefanom Karićem

 

- Ja sam se družio sa Mirkom Šijanom, pa smo svašta prošli. Upoznali smo se na fakultetu. Bili smo mesec i po dana i izbacili su nas jer smo se posvađali s dekanom. Svašta se izdešavalo, izašli smo zajedno kroz ta vrata i otad sve počinje. Bili smo pakleni dvojac, on crn, ja plav. On je bio fatalniji. Žene su nas jurile na svakom koraku - ispričao je Stefan, pa se potom prisetio situacije kada je hapšen jer je policija dobila dojavu da je kod sebe imao oružje:

Foto: printscreen/pinktv

Stefan Karić

 

- To se sve izdešavalo kada sam bio sa Dijanom u vezi. Bilo je na Bubanj potoku, policiji je stigla dojava da imam oružje, uhapsili su me tu prvi put. Nosio sam nanogicu šest meseci. Nije mi bilo neobično kad su mi je stavili, kao da sam imao na nozi dijamant. Sećam se koliko su se tad devojke otimale oko te nanogice. Nažalost, devojke vole opasne momke. Može neko da kaže da to nije istina, ali verujte da jeste. Milion puta sam se uverio u to. Ja nisam opasan momak.

Foto: ST/REPUBLIKA

Osman Karić Stefanov otac

 

Stefan tvrdi da ga je otac Osman Karić u više navrata špijunirao da bi video s kojim se devojkama zabavlja.

 - Nekoliko puta sam nahvatao Osmana i video ga dok viri iza zavese. Gleda kad dolazim kući, da li će nešto da uhvati, pa se iznervira kad ne vidi neku devojku. Zameram mu te stvari koje je iznosio dok je davao intervjue. Kao da je čekao neke trenutke da se dese da bi imao keca u rukavu. Rimuje, uklapa. Našao je sebi zanimaciju, ali dobro. Nisam zlopamtilo, ima prava da radi šta hoće - ispričao je zadrugar u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading