Nadežda Biljić otkrila u kakvim je odnosima sa SVEKRVOM: Pevačica i Jasmina ratovale na KRV I NOŽ, pa se desio obrt!

Autor:

Zabava

07.06.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić imala je buran odnos sa svekrvom, majkom Tome Panića.

Nadežda Biljić otkrila u kakvim je odnosima sa SVEKRVOM: Pevačica i Jasmina ratovale na KRV I NOŽ, pa se desio obrt!

Foto: printscreen rtv pink

Nadežda Biljić gostovala je kod Ognjena Amidžića i pohvalila svog supruga Tomu Panića, koji joj je menadžer.

Toma je moja najveća podrška, toliko je živaca izgubio sa mnom, toliko mu se divim... Stvarno, bez šale! Počeo je da radi sa mnom zaista temeljno, mislim da se rezultati već vide. Seli smo da razgovaramo i rekli: "Ne može više ovako, moramo nešto da menjamo, ili ćemo uraditi nešto ili nećemo ništa". Ja sam sve predala Tomi, moj zadatak je jedino da dođem da otpevam svoje i da idem kući. Smatram da je tako najpametnije, što manje pričam, to bolje za mene - rekla je pevačica, pa objasnila zašto žive u Tominom rodnom Svilajncu.

Foto: printscreen rtv pink

Nadežda Biljić

 

- Živimo i dalje u Svilajancu. Odlučili smo da se preselimo tamo, ja sam udata žena, prešla sam kod svog supruga. Meni je super tamo, jednostavno prostor nam je veliki, dvorište, imamo svoj mir i kutak i mislim da je to trenutno za naše dete najbolje. Pomirila sam i sa svekrvom, izgladile smo odnose, sve je u najboljem redu - zaključila je Nadežda.

Foto: ATA Images

Toma Panić i Nadežda Biljić

 

Inače, Nadežda i Toma imali su velike sukobe u rijalitiju, a pogotovo van istog, ali su uspeli sve da reše i sada su u odličnim odnosima. Oni imaju i sina Longa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading