Elena Kitić zaboravila Frana: Pevačica NIJE U VEZI SA VOJAŽEM, ali jeste sa drugim Mihajlom, isto je muzičar!

Autor:

Zabava

07.06.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Kitić našla je novog dečka posle Frana Pujasa.

Elena Kitić zaboravila Frana: Pevačica NIJE U VEZI SA VOJAŽEM, ali jeste sa drugim Mihajlom, isto je muzičar!

Foto: instagram

Elena Kitić

Pevačica Elena Kitić i bivši rijaliti učesnik Fran Pujas raskinuli su ljubavni odnos, a kao glavni osumnjičeni za to je navodno reper Mihajlo Veruović Vojaž.

Vojaž je demantovao ove navode.

- Nije tačno da je Elena zbog mene raskinula s dečkom. Prvi put sada čujem za to od vas! Ne znam ništa o tome, ali svakako verujte da nemam nikakve veze s time - rekao je Vojaž za Republiku.

Foto: Republika.rs

Mihajlo Vojaž

 

Sa druge strane, Fran je potvrdio raskid sa ćerkom Mileta Kitića:

- Ne viđam se više sa Elenom, nismo zajedno i to je sve što mogu da kažem - rekao je on tada medijima, dok se drugovima poverio da je glavni razlog raskida to što ga je ostavila zbog repera, pa su iz tog razloga mnogi pomislili da je u pitanju Vojaž, s kim je Elena nedavno snimila i duet.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Fran Pujas bio u vezi sa Elenom Kitić

 

 Kako piše Kurir, Elena je raskinula sa Pujasom zbog muzičara Mihaila Vujića, poznatijeg kao Miksa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihailo Vujić (@mixavujic)

 

Kako se navodi, ona je svoju vezu sa Mihailom započela dok je Pujas još bio u Zadruzi, a nakon što je Hrvat izbačen iz rijalitija, Elena mu je saopštila da bi najbolje rešenje bilo da raskinu.

- Elena i Miksa su nerazdvojni. Oni se poznaju odavno, prvo su bili samo prijatelji, a tek su kasnije sevnule varnice između njih. On je nju pratio i na nastupima. Smuvali su se dok je Fran bio u "Zadruzi", a kad je izašao, to mu je i rekla. Ona se odavno ohladila od njega, ali nije znala kako to da mu kaže, a veza s Miksom je bila savršen razlog za to da s njim prekine kontakt - navodi izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihailo Vujić (@mixavujic)

 

Prema navodima za pomenuti list, Fran je teško podneo raskid:

- On se baš razočarao kad ju je pozvao. Jedva je čekao da je čuje, a onda mu je ona rekla da je s njima gotovo i da je našla novog dečka, s kojim uživa i koji je potpuno razume i pruža joj podršku. To ga je povredilo jako, ali je nakon toga ubrzo stupio i u s*ks kombinaciju sa Sandrom Čaprić - završava naš izvor. Podsetimo, Vojaž je nedavno ispričao da je s Kitićevom samo prijatelj, kao i da je ona "velika zver od devojke".

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading