Kaja Ostojić o bivšem mužu: Jednom je PLATIO ALIMENTACIJU 500 evra, sve sam sama podigla!

Autor:

Zabava

07.06.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni život Kaje Ostojić intrigirao je medije.

Kaja Ostojić o bivšem mužu: Jednom je PLATIO ALIMENTACIJU 500 evra, sve sam sama podigla!

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Kaja Ostojić

Bivša pevačica Kaja Ostojić bila je dva puta u braku, a poslednji je okončala pre tri godine. U pitanju je odnos sa Džuniorom Džekom, muzičkim producentom.

- Izgubili smo taj muško-ženski odnos, zbog toga smo se i rastali. Ta kriza je trajala jedno godinu, dve i verovala sam da ćemo to prevazići. Mama mi je govorila da ne cvetaju uvek ruže, ali sam ja slušala svoje srce  - ispričala je Kaja za Glossy.

Foto: instagram.com/printscreen

Kaja bila u braku sa Džuniorom Džekom

 

- Nije me njegova nova veza pogodila kao ženu, pogodilo bi me da je bila neka prevara, da je bila situacija da sam ja ostala ucveljena. Ali nije mi bilo svejedno, u smislu nisam se maltene ni ohladila, ali dobro. Sve zarad njegove sreće.

Mnogo se pisalo i o Kajinom prvom suprugu, Nikoli Dragojloviću, koji je jedno vreme proveo u bečkom zatvoru.

Foto: Printscreen

Nikola Dragojlović Sova

 

 - Ne kajem se zbog prvog braka, jer imam predivnu kćerku. Nismo se baš rastali na najbolji način i prosto ko želi kontakt sa svojim detetom, taj će da ga napravi. Ja nikada to nisam branila. Ona nikada nije patila zbog toga što on nije tu, stvarno to nikada nisam vdiela. prosto je odrasla bez njega, maltene otkad se rodila je rasla bez njega. On je jednom platio alimentaciju, pre skoro 18 godina. Kad smo se rastali mi je dao 500 evra i više nikad ništa. Sve sam sama podigla - ispričala je Kaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading