Rada Manojlović obradovala porodicu nakon POMIRENJA sa Milanom Stankovićem? Isplivali novi detalji, OTAC jedva čeka SVADBU

Autor:

Zabava

05.06.2022

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović i Milan Stanković navodno su se pomirili, a evo kako reaguje pevačicin otac.

Rada Manojlović obradovala porodicu nakon POMIRENJA sa Milanom Stankovićem? Isplivali novi detalji, OTAC jedva čeka SVADBU

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

U medijima je odjeknula vest da su se folkerka Rada Manojlović i  Milan Stanković navodno pomirili.

Prema pisanju medija, pevačicin otac posebno je dobro dočekao vest da se Rada vratila poznatom kolegi i kada se ona nedavno pojavila u rodnom selu Četereže iskoristio je navodno priliku da sedne sa ćerkom i obavi ozbiljan razgovor u kojem je navodno upozorio da ne napravi istu grešku ponovo.

Foto: ATA Images

Rada Manojlović

 

- Rada je mnogo obradovala svog oca kada mu je saopštila da se pomirila sa Milanom koji je sada potpuno drugačiji čovek, okrenut veri i Bogu i vrlo često obilazi manastire gde ostaje po nekoliko dana. Radi to čak i ne smeta, već ga i podržava u svemu tome jer primećuje koliko mu prija. Rada je nedavno posetila Četereže, ali bez Milana jer je on tada provodio pet dana u jednom manastiru. Otac Radmile Manojlović Rade to je iskoristio za razgovor sa ćerkom - naveo je blizak izvor pevačice, prenosi Stori, te dodaje da otac pritiska ćerku da se što pre uda za Milana.

Foto: instagram.com

Milan Stanković se pomirio sa Radom Manojlović?

 

- Otac Radmile Manojlović rekao joj je da nema potrebe da odugovlači sa vezom. Naglasio je da bi mogla da ostane potpuno sama i neudata ako ostane bez Milana, oseća kao da je na njegovu ćerku bačeno prokletstvo jer nikako da joj se dogodi udaja. On ne može da se pomiri s tim da su sve Radine dosadašnje veze bile duge ali da bi pucale taman kada bi došlo do pitanja braka. Rade će pričati i sa Milanom prvom prilikom kada ga bude posetio i verujem da će i njemu reći da ne čeka predugo na Radine odluke već da počne da planira svadbu - zaključuje izvor.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading