Hvalio se, pa izvisio! Kebi PROPAO BIZNIS, upao u dugove do guše!

Autor:

Zabava

05.06.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kojića Kebu je supruga Olja ubedila da ne odustaje od svojih proizvoda uprkos tome što mu nijedna reklama nije pomogla da prodaja zaživi.

Hvalio se, pa izvisio! Kebi PROPAO BIZNIS, upao u dugove do guše!

Foto: ATA Images

Keba

Pevač Dragan Kojić Keba na sva usta je govorio o tome da je uložio ogroman novac u privatni biznis u oblasti alternativne medicine, ali mu posao ipak nije zaživeo, te je sada u velikim dugovima!

Naime, kako prodaja preparata na biljnoj bazi nije išla kako je Keba očekivao, on se uhvatio za slamku spasa, pa je od kamatara pozajmio novac da bi pokušao da oživi biznis. Kada je Kojić prvi put upao u dugove, hteo je da batali posao, ali ga je supruga Olja ubedila da ne odustaje i da nijedan početak nije lak. Situacija, uprkos svemu, nije išla nabolje, pa se Keba sada vraća muzici i planira da snimi nove pesme.

Foto: ATA Images

Kebi propao biznis

 

- Poznato je da Keba vodi računa o nezi tela, ali i o stanju organizma, da se hrani zdravo, trenira, koristi razne biljke da bi održavao balans. Zato ne čudi što se opredelio za ovakav vid biznisa. Veliki novac je uložio da sve pokrene, sklopio je ugovor s još jednim poslovnim partnerom, ali posao nije zaživeo. On je svuda reklamirao preparate, ali to nije pomoglo da mu krene prodaja. Kad je video koliko je situacija loša, pričao je sa suprugom Oljom. Ona mu je rekla da ne odustaje i da treba vremena da se ovakav biznis pokrene. Na kraju je preko kolege stupio u kontakt s čovekom koji daje novac na kamatu, pa je pozajmio nekoliko hiljada evra, sad je u dugovima do guše - priča izvor.

Foto: youtube.com/Tv Grand

Dragan Kojić Keba pevač

 

Kako smo saznali, Keba je svom biznisu rešio da da još jednu šansu, pa ne žali novac koji je uložio da mu sve ovo uspe.

- Keba je ozbiljan novac uložio u tom da oživi biznis. Rekao je da će dati sve od sebe da pokuša još jednom, a ako ne bude išlo, vratiće se pevanju. Rekao je: "Ne može čovek da zna da li je dobar u nečemu dok ne proba. Treba uvek u životu biti uporan." Sada Keba priča s ljudima koji su pokrenuli sličan posao, pa mu daju savete kako može najbolje da izreklamira proizvode. Pričaju mu da usmeno nije uvek dovoljno i da mu je sada internet najbolja opcija za to. Dosta njegovih kolega je probalo proizvode i tvrdi da su kvalitetni, ali očigledno da ljude ne zanima mnogo alternativna medicina, a i nije da je bez jake konkurencije na tržištu - kaže sagovornik i dodaje:

- Kebu je skoro jedna koleginica zezala. Rekla mu je: "Kebi, vrati se ti što pre pevanju, od tog posla nema ništa! Bolje je da budeš pevač nego travar!"

 

Šerifovićka zatvorila noćni klub u Beču, Afrika ostala bez kafića

Marija Šerifović pre tačno deceniju otvorila je diskoteku u Beču, a u kojoj su tezge imale i njene kolege iz Srbije. Međutim, njoj je taj biznis navodno propao, a onda se pojavila priča da ona nije bila vlasnik, već je samo iznajmljivala objekat. Jedan muškarac koji je radio u pomenutom klubu tvrdi da je Marijin biznis odavno propao i da je jedina istina da ona nikad i nije bila vlasnica.

- Radio sam u klubu kada je Marija navodno kupila diskoteku. To nije istina i to smo svi mi znali. Ona je to pričala samo zbog marketinga. Marija je tada samo iznajmljivala taj prostor od njih da bi tu dovodila naše pevače da pevaju. Navodno je uzimala i procenat od kolega s kojima je ugovarala gostovanja. Meni je to logično jer je morala i ona nešto dodatno da zaradi - ispričao je momak koji je insistirao da mu se ime ne objavljuje.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Marija Šerifović nije kupila diskoteku

 

Pevačica Sandra Afrika ostala je bez kafića, koji se godinama vodio na njeno ime, jer je njen bivši dečko Aleksandar Moskovljević Mikiša tražio da vlasništvo prevede na sebe.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika ostala bez kafića

 

- Mikiša je finansirao otvaranje kafića, ali se objekat od prvog dana vodio na Sandrino ime. Verovatno zbog poreskih olakšica. Ona je uvek svu zaradu davala Mikiši, čak i posle raskida, nije se petljala u rad kafića niti je imala nameru da mu preotme posao, ali je on izgubio poverenje u bivšu devojku, pa je odlučio da se lepo podele - rekao je svojevremeno izvor blizak paru.

Rokvićeva udovica razvila biznis s travama

Slavica Rokvić, supruga pokojnog pevača Marinka Rokvića, inače je spisateljica, a uspešno se bavi i alternativnom medicinom, pa pravi napitke i čajeve od divljih biljaka iz prirode.

Foto: instagram.com

Slavica Rokvić Marinkova udovica

 

U slobodne vreme bavi se organskom baštom u dvorištu svoje kuće, koju neretko fotografiše, pa kači slike na društvene mreže da bi pokazala na čemu radi i šta sprema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading