Kaća Grujić se ovako PERE od HAVARIJE na svadbi! Udarila na novinare i pravi se luda: Iz nekog razloga su otišli!

Autor:

Zabava

05.06.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić pravda se posle skandala na svadbi.

Kaća Grujić se ovako PERE od HAVARIJE na svadbi! Udarila na novinare i pravi se luda: Iz nekog razloga su otišli!

Foto: Republika.rs/M.Pantić

Venčanje Katarine Grujić i Marka Gobeljića nije prošlo bez skandala, naime obezbeđenje mladenaca šokiralo je javnost kad je po naređenju pevačice najurilo sve novinare koji su se nalazili ispred hotela, a gde ih je sama Katarina pozvala par dana unazad i najavila davanje njihovih izjava, kao i izjava zvanica.

Pevačica je u emisiji Premijera Vikend specijal ispričala svoju verziju događaja sa njenog najlepšeg dana u životu, koju su svi maksimalno osudiili. 

- I dalje smo u euforiji i uzbuđenje se još nije smirilo. Pričala sam sa Markom ova dva dana i bilo nam je savršeno, mnogo nam je brzo prošlo. Slavili smo dva dana. Jedan dan u hotelu, drugi smo bili kod mene kući, bilo je mnogo gostiju. Bilo je savršeno, žao mi je što je brzo bio kraj - rekla je Katarina mrtva hladna,  pa se dotakla skandala koji se desio ispred hotela kada je njeno obezbeđenje oteralo novinare.

Foto: Republika.rs/M. Kostić

Venčanje Katarine Grujić Marka Gobeljića

 

- Ja sam prvi put te naslove videla tek juče. Nisam imala dva dana telefon kod sebe. Toliko smo slavili, bilo je savršeno. Kad sam videla naslove i tekstove, bilo je malo bezveze jer su novinari bili ispoštovani u svakom smislu. Stvarno nije istina da smo mi terali novinare. Mi smo pozvali novinare da dođu ispred hotela da fotografišu poznate ličnosti, da bi imali o čemu da pišu. Mi smo imali plan i program svadbe i nismo mogli ni zbog koga da kršimo. Posle 40 minuta, posle slikanja sa gostima, trebalo je da izađemo i da se slikamo pred novinarima. Ne znam iz kog razloga, maksimalno su bili ispoštovani, ali su oni iz nekog razloga otišli. Imali su snimke od deset sati ujutro ispred moje kuće, ispred restorana. Svaki put smo stali, slikali se. Ispred crkve su nam ulazili u limuzinu, ako ćemo o skandalu, isto tako nije problem da pošaljem sliku iz limuzine kako jedan novinar otvara na silu vrata i uleće u limuzinu, a ja sam sam podigla venčanicu, jer sam bila mokra od vrućine. Možemo da pošaljemo te snimke pa da vidimo šta je skandaloznije, to ili dok me dvadeset ljudi gazi u crkvi. Sedam puta su mi stajali na venčanicu, na veo, da li je trebalo da padnem da bi novinarima bilo zanimljivo - ispričala je Katarina i dodala:

Foto: Printscreen RTV Pink

Katarina Grujić uključila se u emisiju

 

 - Trebalo je da sačekaju da im damo izjavu, ali su iz nekog njihovog razloga otišli. Bili su maksimalno ispoštovani i bilo je posluženje. Ne znam šta sam pogrešno uradila, a ja sam uživala u tom danu - otkrila je Katarina Grujić.

Mnogo se govorilo o ciframa koji su bračni par Grujić-Gobeljić izdvojili za slavlje.

Foto: Republika.rs

Katarina Grujić svadba

 

- Venčanje nije koštalo pola miliona, to bi bilo tako da živimo u Monte Karlu, a ne u Beogradu - rekla je Katarina, koja je svojom izjavom izrevoltirala javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading