Maja Volk (63) se SKINULA, pa digla noge u vis i sve pokazala: Nema ni grama CELULITA, a od ove poze vam neće biti dobro! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.06.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Volk pokazala i previše, digla noge u vis, a onda se sve videlo.

Maja Volk (63) se SKINULA, pa digla noge u vis i sve pokazala: Nema ni grama CELULITA, a od ove poze vam neće biti dobro! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nekadašnja rijaliti učesnica ,,Velikog brata" i umetnica Maja Volk (63) potpuno se povukla iz medija. I dok je se mnogi sećaju sa čuvene reklame, drugi je pamte po njenom takmičenju u rijalitiju, a njene rečenice se i danas citiraju. Međutim, Maja je donela odluku da svoj život promeni iz korena i prepustila se zdravom načinu ophođenja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

 

Na Instagram profilu redovno možemo videti njene savete za zdrav obrok, vežbe, motivacione govore, a sada se pojavila fotografija koja je šokirala javnost. Naime, Maja je objavila provokativnu fotografiju na Instagramu, na kojoj je pozirala kraj bazena u izazovnom kupaćem kostimu, a noge digla u vis. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

 

Majinom fotografijom su svi bili šokirani. I dok su jedni bili oduševljeni njenim izgledom, sa druge strane, pojedini komentari su da je ovo izdanje i previše. 

Podsetimo, pre samo nekoliko meseci Maja je progovorila o Grku, kog je ostavila, a bio je njena velika ljubav. 

Republika

Foto: instagram.com

Maja Volk i Grk Instagram slika

 

Nikosa je udarila korona u glavu, šalim se, ali zbog tog straha od korone nismo se videli godinu dana. To je prosto puklo i ja više ne mogu da slušam izveštaje o koroni. On se čovek psihički promenio. Ja to sve razumem, ali evo, zatvorene su granice, nema šansi da se vidimo, tako da sam ja „single again” (ponovo sama) - rekla je Maja pratiocima svog Jutjub kanala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Roki68

05.06.2022 15:00

Lebac ti je..m,sta je ovo vise sa ovim bolesnim narodom?

011

07.06.2022 09:33

Ovo joj stvarno ne treba.....mozda je mrsava,vodi racuna o sebi,ali godine su primetne,plus bolest. Imala sam priliku da je vidim uzivo ,bicu kulturna i necu je komentarisati,ali ne znam cemu sluze ove namestene i obradjene fotografije.Dta i kome zeli da sr dokaze?!?Usput,Grk je nju sutnuo,ne ona njega. Meni se zena zgadila u "Velikom bratu".....