Srce joj veliko kao kuća! Konstrakta SKUPLJA POMOĆ za bolesnu devojčicu (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji pozvala je sve da se odazovu akciji da bi se što pre skupio novac za lečenje deteta.

Srce joj veliko kao kuća! Konstrakta SKUPLJA POMOĆ za bolesnu devojčicu (FOTO)

Foto: Instagram

Konstrakta

Pevačica Ana Đurić poznatija kao Konstrakta pridružila se humanitarnoj akciji za sakupljanje pomoći za malu Lenku Žutković (3) da bi pomogla da se skupe novčana sredstva za njeno lečenje. Kako je objavljeno na Fejsbuk stranici "Budi human - humanitarne licitacije", srpska predstavnica na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, zajedno sa članom grupe, izabrala je narukvicu koja je stavljena na licitaciju. Početna cena je 2.880 dinara, a licitiranje je završeno juče u popodnevnim satima.

- Naša draga Konstrakta pridružila se humanitarnoj akciji za pomoć maloj Lenki. U pitanju je nakit, početna cena narukvice je 2.880 dinara, a nadamo se da će se skupiti što više sredstava za pomoć - pisalo je ispod fotografije na Fejsbuk stranici.

Foto: Instagram

Konstrakta u humanitarnoj organizaciji

 

Ovaj potez evrovizijske predstavnice pozdravili su mnogi, pa se fotografija sa svim informacijama brzo proširila i na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Budi Human

Lenka Žutković fondacija Budi Human

 

Mala Lenka se u februaru 2020. prehladila i dobila laringitis. Primljena je u dečju bolnicu u Novom Sadu, gde joj se stanje pogoršalo, i tada prestaje da diše. Reanimirali su je, ali je ostalo veliko oštećenje mozga usled hipoksije. Lenka ne vidi, ne hoda, ne sedi i ne govori. Da bi se Lenki poboljšao kvalitet života, potrebna joj je novčana pomoć koja bi joj omogućila specijalističke preglede, rehabilitacije, intenzivne fizikalne tretmane, transplantaciju matičnih ćelija, asistivna pomagala, rad s logopedom i defektologom, tretmane u hiperbaričnoj komori, koji joj izuzetno prijaju i pomažu, potom kupovina lasera koji bi joj bio od velikog značaja, navodi se na sajtu "Budi human".

Podgorica mi je nejasna, ali mi se sviđaju ljudi

Konstrakta je nedavno posetila Crnu Goru, pa je u jednom intervjuu otkrila kako se provela u Podgorici.

Foto: ATA Images

Konstrakta o Podgorici

- Nejasna mi je Podgorica urbanistički. Grad je vrlo čudno izgrađen, ne znam ni kako bih to najbolje mogla da opišem. Delovi grada su vrlo čudno povezani. Svakako, moram da kažem da su mi tamo ljudi vrlo zanimljivi i prijatni. Imala samo samo lepa iskustva i pozitivno sam iznenađena. Naravno da bih u skorije vreme ponovo navratila - rekla je Đurićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading