Sloboda Mićalović u društvu Đokovića: Glumica bez Vojina uhvaćena sa Novakom, pa mu poručila reči koje će VEČNO PAMTITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović objavila fotografiju sa Novakom i Jelenom Đoković na Instagramu, komentari se nižu jedan za drugim!

Sloboda Mićalović u društvu Đokovića: Glumica bez Vojina uhvaćena sa Novakom, pa mu poručila reči koje će VEČNO PAMTITI! (FOTO)

Foto: Instagram pritscreen

Glumica Sloboda Mićalović prošle noći imala je maestralnu predstavu, a ceo događaj uveličao je najbolji teniser sveta Novak Đoković, sa njegovom lepšom polovinom Jelenom Đoković

 

 

Jelena i Novak ne odlazi često na gradska dešavanja, međutim, prošle noći su napravili izuzetak kada je u pitanju predstava naše glumice. Poznato je da Novak dosta vremena provodi u treningu, kako bi ostao u dobroj kondiciji za svoje utakmice, s toga, ovaj povod iznenadio je sve prisutne. 

 

 

Naime, na Instagram profilu Sloboda je objavila fotografiju, koja je nastala nakon završeve predstave, a lepa glumica je ispozirala sa Đokovićima, kolegom i sestrom Draganom Mićalović. 

- Moji prijatelji imaju veliko srce - napisala je Sloboda u opisu fotografije.

 

 

Komentari su se usijali ispod fotografije, jer ovakav prizor niko nije očekivao. Sloboda nije često u svojim javnim nastupima pričala o druženju sa Đokovićima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading