Da li je OVO pravi razlog RAZVODA Vojina Ćetkovića od prve supruge? Nataša nije mogla više da izdrži, a za ovo Sloboda Mićalović NIJE ZNALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.06.2022

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekuliše se da je razlog razvoda Vojina Ćetkovičs od prve supruge jer nije hteo da napušta Srbiju, dok se ona nakon kraha preselila u Pariz.

Da li je OVO pravi razlog RAZVODA Vojina Ćetkovića od prve supruge? Nataša nije mogla više da izdrži, a za ovo Sloboda Mićalović NIJE ZNALA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković je svojevremeno bio u braku sa novinarkom i voditeljkom Natašom Milovanović. Ono što se nije znalo zašto je novinarka nakon razvoda od Ćetkovića spakovala kofere i otišla u inostranstvo. Ona se preselilala u Pariz, dok je u Beograd dolazila s vremena na vreme da poseti rodbinu, kao i svoje drugarice Aleksandru Radović, Irinu Vukotić i Mariju Kilibardu. Spekulisalo se da nije mogla da izdrži u Srbiji, pa je nakon kraha odmah otišla.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nataša Milovanović sa prijateljicama

 

Devojkama se na fotografiji, koja svedoči njenoj poseti srpskoj prestonici, pridružila i pevačica Aleksandra Radović a možemo samo da pretpostavimo kojih sve ženskih tema su se njih četiri latile, piše Story. 

Tema o bivšim partnerima jedna je od nezaobilaznih među prijateljicama, bile poznate javnosti ili ne, stoga verujemo da se pomenuti četverac dotakao i Ćetkovića. 

Voditeljka i glumac venčali su se 2001. godine, ali njihov brak nije dugo potrajao. Spekulisalo se jedno vreme da je razlog tome Sloboda Mićalović, međutim nakon jedne Vojinove izjave stekao se potpuno drugačiji utisak. On je u popularnoj TV emisiji svojevremeno rekao da nikada sebe nije mogao da vidi u inostranstvu, da svom kumu Nikoli Đuričku čestita na hrabrosti da ode u Ameriku s porodicom, te da se on, najverovatnije iz lenjosti i odsustva hrabrosti i drugih razloga, na taj korak nikada nije, niti bi se odlučio. Nataša, s druge strane, oduvek je imala planove za život preko grane, te se pretpostavlja da su različita mišljenja po tom pitanju zapravo bila njihov kamen spoticanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading