Lazić je TUŽIO Andreanu Čekić, ona se već DVA PUTA ne pojavljuje na sudu: Saša stigao u pratnji advokata, pevačica izabrala SVADBU?

Autor:

Zabava

02.06.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić i Saša Lazić završili su na sudu zbog hita "Cipele".

Lazić je TUŽIO Andreanu Čekić, ona se već DVA PUTA ne pojavljuje na sudu: Saša stigao u pratnji advokata, pevačica izabrala SVADBU?

Foto: ST/N. Mutić, D. Kadić

Saša Lazić, u krugu Andreana Čekić

Danas se održava suđenje Andreane Čekić i Saše Lazića povodom hita "Cipele".  Muzičar je došao u Prvi i drugi osnovni sud u Beogradu. Pevačicin dolazak je neizvestan, s obzirom da je danas venčanje Katarine Grujić, kojoj će Andreana biti kuma.

Inače, kompozitor je tužio pevačicu da je objavila pesmu na digitalne platforme, bez dozvole.

- Nemamo kontakt već dve godine. Zvala me pre neka dva meseca i to je sve. To što mi je rekla nije za javnot, to su nerazjašnjene stvari o kojima ja ne pričam i nije primereno. Ne smatram da je to što ona iznosi u javnost nije primereno, ali to nije moj stil. Novac jeste problem u ovoj priči i u pitanju je veća suma. Ponovo se peva pesma od strane Aleksandre Bursać, ona je odlična devojka, odličan vokal - izjavio je Lazić.

Foto: ST/N. Mutić

Saša Lazić i advokatica

Pevačica Andreana Čekić je bila samo gost na pesmi “Cipele” koju sam komponovao, te za istu organizovao i finansirao aranžman i spot. Kompletna vlasnička struktura tog projekta pripada meni što me čini stoprocentnim vlasnikom fonograma. Ta pesma je na svim digitalnim platformama ostvarila veliku zaradu koja je uzeta bez moje dozvole što se smatra krivičnim delom - izjavio je Saša nedavno za naš portal. 

Foto: ATA Images

Andreana Čekić se još nije pojavila na sudu

Pevačica Andreana Čekić već se dva puta nije pojavila na sudu povodom ovog slučaja, a ukoliko se treći put ne pojavi, nadležni organi će morati da je privedu u stanicu.

Inače, pesma "Cipele" koju je Andreana Čekić otpevala sa Emirom Đulovićem bila jeveliki hit, a ista više ne postoji na Jutjubu. Saša Lazić potražuje 50.000 evra od folkerke, koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu, a pre skidanja bilo ih je preko 100 miliona.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading