KEBINA BIVŠA LJUBAVNICA nastavlja da URNIŠE pevača: Zarađuje 80.000 dolara, a ALIMENTACIJU plaća 150 evra!

Autor:

Zabava

31.05.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Jevremović nastavlja da optužuje Dragana Kojića Kebu.

KEBINA BIVŠA LJUBAVNICA nastavlja da URNIŠE pevača: Zarađuje 80.000 dolara, a ALIMENTACIJU plaća 150 evra!

Foto: ATA Images

Keba

Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe ponovo je negativno govorila o pevaču, koji je otac njene vanbračne ćerke Ine.

Na sudu je već dokazano da je Keba otac, a kako navodi Ljiljana, folker alimentaciju plaća samo 150 evra, što je jako malo s obzirom na njegovu zaradu.

Foto: ATA Images

Keba pevač

 

 - Apsolutno da nemaju kontakt osim toga što je izdržava. Uplaćuje svakog određenog datuma u mesecu određen iznos, ni dan ranije, ni dan kasnije, ni dinar manje, ni dinar više. Ja sam se tu povukla, oni to rade nezavisno od mene. Taj iznos je sud naložio. Prvi iznos je bio do sedme godine, drugi od sedme godine do srednje škole i sad je drugačiji iznos dok studira. To nikada nije poravnato kako treba. Ja imam otvorene sve njegove račune, vidim da mu više puta tokom meseca legne i po nekoliko desetina hiljada dolara, a sud naloži da plaća alimentaciju 150 evra. U jednom mesecu, imam dokument da je zaradio 80.000 dolara, a plaća alimentaciju 150 evra - izjavila je Ljiljana za Kurir.

- Njegova bruka i sramota nije što je zao, već što je takav. Ovo mi je već u 21 veku malo čudno. On je pokazao da je zao - dodaje Ljiljana.

Foto: Pink TV/printscreen/youtube.com

Ljiljana Jevremović Kebina bivša ljubavnica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading