DA LI JE OVO MOTIV UBISTVA? Vuk stao u zaštitu maloletnika, pa Đura sasuo kišu metaka u njega?! (VIDEO)

Autor:

Hronika

31.05.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jolović (30) iz Jakova, prema rečima porodice i rođaka, ubijen je zbog snimka na kom, navodno, osumnjičeni za zločin Đura N. (23) tera maloletnika da skoči u vodu.

DA LI JE OVO MOTIV UBISTVA? Vuk stao u zaštitu maloletnika, pa Đura sasuo kišu metaka u njega?! (VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić

Miloš M. brat ubijenog Jolovića rekao je za "Telegraf"da je Vuk tražio od Đure da ne "zlostavlja dečaka koji nema roditelje".

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama vidi se dečak koji usred noći sedi na čamcu, dok mu muški glas naređuje da skoči u vodu.

- Ajde skači. Ajde skači, nemoj da me teraš da prelazim. Hoćeš da pređem? - govori dečaku muški glas za koga se sumnja da je sada osumnjičeni Đura N.

 

 

U jednom trenutku, maloletnik ga moli da ga ne tera i obećava sa će skočiti.

- Skočiću, buraz. Nemoj, buraz. Nemoj, nemoj. Skočiću buraz, sačekaj samo malo. -

Podsećanja radi, ubistvo se dogodilo u nedelju oko 20 sati u Jakovu. Osumnjičeni je kalašnjikovim izrešetao Vuka Jolovića naočigled brata i dvojice prijatelja. Đura N. se danas predao policiji u Surčinu.

Osumnjičeni Đura N. se danas oko podneva predao. Kako nezvanično saznajemo, one je sam došao u policijsku stanicu u Surčinu. Prethodno su se kao motiv ubistva pominjali dugovi koje je osumnjičeni imao prema ubijenom, ali se pominjalo i reketiranje kao mogući motiv.

Takođe, kako smo ranije pisali, osumnjičeni je pokušavao da kontaktira prijatelja ubijenog mladića pre nego što se predao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading