Severina OTELA sestri rođenu ćerku! Hrvatica okrenula sestričinu protiv majke, pa zapretila: ZADAVIĆU TE GOLIM RUKAMA!

Autor:

Zabava

30.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica uzela pod svoje Miju, ćerku njene sestre Marijane. Tretira je kao svog potrčka iako je devojka fakultetski obrazovana

Severina OTELA sestri rođenu ćerku! Hrvatica okrenula sestričinu protiv majke, pa zapretila: ZADAVIĆU TE GOLIM RUKAMA!

Foto: ATA Images

Da je Severina Vučković spremna na sve, dugo nam je poznato, ali da je spremna da rođenoj sestri Marijani Vučković Popović preotme ćerku Miju Popović, to ni u najluđem snu niko ne bi pomislio. Kako Republika saznaje, pevačica je baš to uradila, preotela je rođenoj sestri ćerku! Okrenula je protiv majke, koja se za nju borila i školovala je da radi u struci, a ne da bude Severinin potrčko.

Republika

Foto: ATA Images

Severina Vučković

- Severina Miju drži pod svoje. Okrenula ju je protiv Marijane toliko da majka i ćerka jedva imaju neki kontakt, ako ga uopšte još i imaju. Marijani to teško pada budući da živi za ćerku, koja joj je okrenula leđa zbog Severine. Marijani je veoma zasmetalo to što je ćerka nije zvala na krštenje unučeta. Naravno, u tome ima udela Severina, koja priča sestričini šta da radi i ubeđuje je da živi život, kao i ona - priča za naš portal dobro upućen izvor i dodaje da se pevačica usudila da u jednoj od prepiski čak i zapreti sestri da će je udaviti:

Republika

Foto: printscreen/facebook

 

 

Marijana: Ne bavite se ovom temom, ne želim da komentarišem odnos sa sestrom

Nakon ovoga pozvali smo Severininu sestru Marijanu Vučković Popović da bismo od nje saznali šta se dešava s njenom ćerkom, kao i šta planira da preduzme da bi vratila Miju.

- Nikada mi nisu bili jasni ljudi koji guraju nos tamo gde mu nije mesto, sve je to laž. Mislim da ovo nije tema kojom neko treba da se bavi. Razumem šta me pitate, ali ne želim da bilo ko gura nos u te stvari. Smatram da danas ima mnogo važnijih tema za razgovor i tema o kojima treba da se piše. Ne želim da komentarišem moj odnos sa sestrom - rekla je Marijana za Republiku.

- Severina nema ni malo srama ni stida kada je dozvolila da ovako nešto uradi rođenoj sestri. Međutim, kako pevačica voli sve da drži pod kontrolom, a Marijana joj se protivila zbog ćerke, Severina je u jednoj od prepisci napisala sestri: "Zadaviću te golim rukama". Zamislite koliko je spremna daleko da ide kada sestri tako nešto napiše.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Severinina sestra Marijana

Kako dalje saznajemo, Marijani najviše smeta to što joj ćerka radi kao Severinin potrčko, a ona ju je školovala i trudila da se je izvede na pravi put, totalno drugačiji nego što je Severinin:

- Ono što Marijanu, kao Mijinu majku, veoma boli jeste činjenica da je Mia završila fakultet, da je školovana i pametna osoba, ali ne radi u struci, već radi kao Severinin potrčko. Žena to ne može više da gleda kako joj se ćerka uništava, a za to vreme Severina je ubeđuje da je to najbolji život i da je ona deo šoubiza. Ona na sve načine pokušava ćerku da prizove pameti, ali Severina ju je uhvatila u svoje kandže i napunila joj glavu glupostima toliko da ova više i ne razmišlja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading