Zbog Marije Veljković PREKINUTA Slagalica, voditeljka napravila HAOS u emisiji, a evo i ZBOG ČEGA!

Autor:

Zabava

30.05.2022

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kviz ''Slagalica'' prekinut zbog Marije Veljković.

Zbog Marije Veljković PREKINUTA Slagalica, voditeljka napravila HAOS u emisiji, a evo i ZBOG ČEGA!

Foto: youtube.com/burekdzijaful

Voditeljka Mairja Veljković jedna je od zaštitnih lica kviza ''Slagalica'', međutim, malo ko zna da je zbog nje jednom prilikom emisija prekinuta.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marija Veljković

Naime, pre nekoliko godina se pojavio snimak na kom se vidi da Marija nije dobro najavila narednu igru, te je snimanje emisije u sekudni prekinuto. Ona je najavila igru asocijacije, a ekran je ''pocrneo''.

 

Iako je slika nestala, ton nije bio isključen, pa se čuo razgovor režije i voditeljke, gde ona pita da li najavljuje asocijacije, a onda je usledio smeh.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marija Veljković napravila grešku

Podsetimo, Marija Veljković se nedavno razvela, a ona postala epicentar skandala kada se pojavila informacija da se razvela zbog navodne afere sa kaskaderom Urošem Ćertićem. 

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - rekla je Marija  nedavno za Hello.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojko

31.05.2022 12:43

Kome je bitno sta ce reci jedna fufa pa da zbog nje bude prekinuta slagalica isterajte g.... niko i ne vidi da je nema. Njoj nije bitno da joj deca zive sa roditeljima vec kako ce ona da se provodi i uzova