Mišel Gvozdenović se ŽENI?! Pevač pazario DVE LUKSUZNE NEKRETNINE, pa staje na ludi kamen, a devojka mu izgleda kao milion dolara! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.05.2022

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženi se Mišel Gvozdenović!

Mišel Gvozdenović se ŽENI?! Pevač pazario DVE LUKSUZNE NEKRETNINE, pa staje na ludi kamen, a devojka mu izgleda kao milion dolara! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevač i bivši zadrugar Mišel Gvozdenović nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga" okrenuo je potpuno novi list, pa je doneo odluku da se oženio, prenosi Srbija Danas. Naime, nakon završetka rijalitija, Gvozdenović je uspeo da kupi čak dve nekretnine, i to jednu na Vračaru, a drugu da luksuznom imanju u Beogradu, na Dedinju. 

 

 

Jana još uvek studira, mlada je, želi da postane prevodilac. Dok studira, ona radi jednoj zubarskoj ordinaciji kao pomoćnik - priča izvor, pa dodaje da je Mišel okačio sliku sa njom, ali je vrlo brzo obrisao, jer ne voli da emotivni život otkriva javnosti.

 

 

Dok su bili u Turskoj na odmoru izbačena je bila slika na kratko i skinuta, jer Mišel ne voli da pokazuje svoju privatnost previše, pa gleda da sačuva sve u tajnosti - priča izvor, pa otkriva da se pevač i Jana zabavljaju oko šest meseci.

Republika

Foto: Instagram.com

Mišel Gvozdenović i devojka Jana

 

Mišel se zaljubio do ušiju, zabavljaju se oko 6 meseci, tako nekako, da ne slažem, ali nikada ga nisam videla takvog, odlepio je baš za njom, a i mlada je slatka je, neiskvarena, skrromna, nije sa estrade, poznata, neko normalna, takva njemu i treba, zato se i zaljubio! Sad je kupio i stan na Vračaru, a pre toga jedan na Dedinju, tu sada živi sa njom - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading