USVOJENI SIN Lepe Brene i Bobe GODINAMA je bio glavna tema javnosti, a onda je iznenada NAPUSTIO porodicu Živojinović!

Autor:

Zabava

21.05.2022

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena je morala da se oprosti od dečaka sa Filipina.

USVOJENI SIN Lepe Brene i Bobe GODINAMA je bio glavna tema javnosti, a onda je iznenada NAPUSTIO porodicu Živojinović!

Foto: ATA Images

Lepa Brena i Boba Živojinović

U javnosti se 2009. godine spekulisalo da su Lepa Brena i Boba Živojinović odlučili da usvoje trogodišnjeg dečaka sa Filipina. Trač je pogrejao televizijski snimak na kojem mališan pevačicu oslovljava sa ''mama'', prenosi Hello.

Republika

Foto: ST/V. Lukić

Lepa Brena i Boba Živojinović

Naime, nakon svih ovih navoda, Lepa Brena je odlučila da objasni o čemu se tačno radi.

‒ Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi ‒ rekla je svojevremeno Brena, pa dodala da iako su ga mediji nazvali ''usvojeni sin Brene i Bobe'', o tome nije bilo ni govora:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Lepa Brena o dečaku sa Filipina

‒ Kada ja ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao deo moje porodice - pričala je ona tada i nije krila da je dečaka zavolela kao svoje dete:

Republika

Foto: prinstcreen/Happy TV

Lepa Brena o dečaku Džoniju

‒ Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavolela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: „Ćao, mama“ ili „Ćao, Breno“.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dečak je morao da napusti Srbiju

Međutim, pre nekoliko godina, Živojinovići su se rastali od svojih prijatelja jer dečaku nije prijala klima u Srbiji, te su morali da se vrate u svoju zemlju, a Brena je to teško podnela.

— Brena još ne može da se pomiri sa činjenicom da mali Džoni ne živi s njom, a dodatni stres za oboje predstavljalo je to što se on iz Grčke sa ocem vratio na Filipine. Razlog za odlazak bio je to što mališanu nije odgovarala klima u Beogradu, a ni u Atini, pa su roditelji odlučili da zbog njegovog zdravlja ponovo odu da žive u otadžbini. Nisu računali na vezanost i ljubav koja se rodila između njega i Brene, pa je tako Džoni redovno plakao i raspitivao se za svoju "mamu", kako ju je sve vreme zvao. Tako je nedavno tražio od svog tate da se vrati da živi kod Brene, što je naravno nemoguće. Ali, u želji da mu olakšaju razdvojenost, roditelji su Džoniju omogućili da se redovno čuje s njom, tako da im je oboma ipak malo lakše — ispričao je pre nekoliko godina izvor za Alo.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading