LJUBINKA KLARIĆ SA HIDŽABOM NA GLAVI! Prva slika sa ambasadorom, a detalj na njemu je sve ŠOKIRAO!

Autor:

Zabava

20.05.2022

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubinka Klarić uhvaćena sa hidžabom!

LJUBINKA KLARIĆ SA HIDŽABOM NA GLAVI! Prva slika sa ambasadorom, a detalj na njemu je sve ŠOKIRAO!

Foto: ATA Images

Glumica Ljubinka Klarić (44) izazvala je pravi haos na društvenim mrežama, jer se pojavila njena fotografija sa izabranikom i to pored ambasadora Srbije u Iraku, Uroša Balova, sa kojim je, kako je preneo ,,Helou", u romansi već duže od dve godine. 

Republika

Foto: E-stock/Konstantin Bacetic

Ljubinka Klarić

 

Iako je život podredila, pre svega, sinu Kosti, pa potom i karijeri, u životu glumice Ljubinke Klarić bilo je mesta i za novu ljubav, koja je prilično čini srećnom.

Na fotografiji koja stoji i na profilu ambasadora, možemo videti njih dvoje u Iraku, a Ljubinka je obukla hidžab, kako bi bila u skladu sa njihovim tradicionalnim načinom ženskog odevanja, dok je ambasador imao na sebi sako, farmerke i poseban šal.

 

 

O tome da Ljubinka provodi vreme u Bagdadu svedoče i njene objave na društvenim mrežama, te se stiče utisak da, kada joj obaveze dozvoljavaju, trudi se da provede što više slobodnog vremena sa svojim partnerom.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading