Jovana Jeremić preživela PAKAO! Gušila se sa bratom u HLADNJAČI, borili se se za ŽIVOT, JEZIVA ispovest koja LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

17.05.2022

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić jedva izvukla živu glavu.

Jovana Jeremić preživela PAKAO! Gušila se sa bratom u HLADNJAČI, borili se se za ŽIVOT, JEZIVA ispovest koja LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić otkad se pojavila na javnoj sceni privlači veliku pažnju, publika je voli, a kako i sama često navodi to je zato što je neposredna i nema problem da ispriča i lepe i ružne stvari iz svog privatnog života, te apsolutno ništa ne krije od javnosti koja je svakog vikenda gleda u ''Novom jutru''.

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić o detinjstvu

Voditeljka je gostovala u emisiiji ''Balkan info'' i tom prilikom prepričala traumatičnu situaciju koju je doživela sa bratom.

- Moj brat i ja smo se tokom igre zatvorili u vitrine za hlađenje pića, one kafanske, kao hladnjače... Moj tata i stric su tu vitirinu izneli jer su morali da menjaju gumice, mi smo imali sreću da su one oslabile - počela je Jovana pa dodala:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Jovana Jeremić o situaciji u hladnjači

- Kada su se vrata na toj vitrini zatvorila, mi nismo mogli da ih otvorimo. Imali smo oko 5 godina. Zamislite koliko sam ja tada, sa pet godina, bila inteligentna. Ugledam svetlost, i vidim slivnik od sudopere, ja otkinem to crevo, i mi smo tako disali. Na taj način smo preživljavali nekih 20, 30 minuta i smenjivali se za kiseonik dok je moj brat lupao nogom -pričala je ona i otkrila kako su se spasili na kraju:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

 - On je u jednom trenutku uspeo da probije. Mi smo izašli i ja sam tada shvatila da sam ja rođena za velike stvari u životu. Mogli smo da se ugušimo i da nas nađu posle nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading