JOVANA JEREMIĆ KAO RAMBO: Republika u streljani s voditeljkom najgledanijeg jutarnjeg programa

Autor: Melina GVERO

Zabava

16.05.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put sam pucala s Kapetanom Draganom, od njega sam naučila prve korake. Volim ovu vrstu sporta, baš zato što je to opasno, to je odraz mog karaktera.

JOVANA JEREMIĆ KAO RAMBO: Republika u streljani s voditeljkom najgledanijeg jutarnjeg programa

Foto: ST/N.PANČIĆ

Da nije opasna samo na britkom jeziku, Jovana Jeremić otkrila je i kakva je na žestokom terenu, odnosno u muškom sportu, kao što je pucanje. Voditeljka je s ekipom Republike posetila jednu streljanu, te pokazala kako uspešno barata oružjem. Ona se pred našim objektivom pokazala kao veliki ljubitelj oružja, a stavom dok drži automatsku pušku u jednoj ruci, dok joj je u drugoj pištolj podsetila nas je na lika iz holivudskog Rambo (Džon Rambo je izmišljeni filmski lik iz serijala "Rambo").

- Pucam tamo gde mi kažu da je meta, tako da nemam problem da pucam u srce, glavu, ruke, ali najviše volim da pucam muškarcima u srce, tad su gotovi. Šalu na stranu, ovo je ozbiljan sport, s oružjem nema igre. Prvi put sam pucala s Kapetanom Draganom, od njega sam naučila prve korake u streljani. Ja se oslobađam od stresa treningom, radim sve što rade i normalne žene, ali volim ovu vrstu sporta, baš zato što je to opasno, to je odraz mog karaktera. Kada pucam, smirim um i apsolutno ne mislim ni na šta drugo, osim na metu - kaže Jovana i smatra da joj u streljani jedino ruski predsednik Putin može parirati:

- Na svetskom nivou, što se tiče pucanja, mislim da bi mi mogao parirati jedino ruski predsednik Putin, on je čovek terenac, kao ja, a kod nas nisam sigurna ko od naših političara ume dobro da puca. Znam ko voli da trči, ali ne znam ko od njih ide u streljanu.

Voditeljka nam je otkrila da će se jednog dana po njoj snimati i film, ali da ne zna koja bi glumica mogla da prikaže njen lik i delo:

- Po meni će se snimati film jednog dana, to je sigurno, jedino što ne znam glumicu koja bi mogla da iznese moju ličnost, mora da bude neko ko je sklon transformaciji. Ona Jovana koju vi gledate vikendom je ona za šou-biznis, a Jovana privatno je višeslojna ličnost i niko još do kraja nije saznao ko je Jovana Jeremić. Često su mi govorili da podsećam na Anicu Dobru kad je bila mlada, pa njena ćerka, recimo, pošto kažu da liči na mamu.

Mariću sam zamerila što me nije upoznao s Vučićem, do predsednika sam došla sama

Foto: ST/D.KADIĆ

Aleksandar Vučić predsednik Srbije

 

Najponosnija sam na intervju s Aleksandrom Vučićem, on mi je bio vrhunac u karijeri. Ja sam do Vučića sama došla. Meni niko nije pomogao. Očekivala sam od Marića da me upozna s njim jer je upoznavao druge voditeljke koje nisu zaslužile da upoznaju predsednika, jedino mene, koja sam to zaslužila, nije pozvao na taj ručak. Zamerila sam to Mariću. I on to zna. Ali dobro, možda sam zbog toga postala megazvezda. Pozvao je žene koje ne mogu da rade u novinarstvu i tu je učinio veliku nepravdu, ali ja sam do Vučića došla i bez toga. Mene je bog upoznao s Vučićem i moja prodornost, sama sam mu pisala i on me oduševio što je odgovorio. Oduševio me jer je došao kod mene i to posle smrti prve žene Ksenije Vučić, koju sam obožavala i s kojom sam išla na kafu, to niko ne zna, evo to prvi put kod tebe govorim, rekla je Jovana Jeremić u emisiji "Intervju" na Jutjub kanalu Balkan info i zaplakala se što zbog pokojne koleginice, što zbog nepravde koju joj je naneo bivši direktor.

Ja ću se, kao Minimaks, izučavati na fakultetu!

 

Jednog dana kada umrem, na FPN će se izučavati način na koji vodim informativni program, kao što se sada Minimaks izučava. Novinarka Jovana Jeremić će biti legenda novinarstva, o njoj će se pisati knjige jednog dana kada bude umrla, a moji potomci će živeti od ovoga što ja budem uradila i to ćete videti da će biti tako. Uvela sam nov pravac koji se može nazvati kreativno-informativni program, priča Jovana.

 

Iskoreniću ku*ve iz novinarstva

Neminovno je da ću jednog dana ja odlučivati, pre ili kasnije, i sve te elitne prostitutke, kurve, izbaciću iz medija. Neću dozvoliti da se mediji skrnave, ima toliko dobre dece na FPN, Pravnom fakultetu i ostalim, ali fakultet će i njima biti samo ulaznica, moraće da nauče da rade, otkrila je voditeljka kako će iskoreniti iz novinarstva žene lakog morala.

 

Najveće face i političare sam upoznala u svojoj kafani

Najveće face stare Jugoslavije su dolazile u našu kafanu, ja sam tu neposrednost, harizmu, iskrenost naučila u kafani, kelnerisala sam, pomagala mami i tati... Tad nisam bila poznata, bila sam devojka sa sela... Prve političare sam upoznala kod mene u kafani, oni tada nisu znali da ću postati megazvezda i ovo što sam danas i da će doći kod mene u emisiju, ali ja sam znala... Slobodan Milošević je dolazio, bio je šmeker čovek, tako ga pamtim, kao dete od pet godina, Mira Marković je bila gospođa, uopšte nisu bili bahati, ja ne dam na njih, od njih mnogi treba da uče. Pokazali su šta je prava ljubav, kako su se oni voleli. Dolazila je i Zorica Brunclik... Nema ko nije, Novak Đoković, Tomislav Nikolić, Zdravko Čolić, redovno je dolazio, Suzana Mančić isto, kaže Jovana.

 

Džej mi je prorekao da ću biti zvezda

Foto: Telegraf/NebojšaMandić

Pokojni Džej

 

 

Džeja sam upoznala kad sam imala pet godina u kafani koju je moj otac držao i taj susret je bio sudbonosan. Uzeo me u krilo i rekao: "Uh, sunce ti, ovoj maloj se vidi svet u očima, ova mala ima dušu"... Nas dvoje smo se prepoznali po toj duši... Predvideo mi je uspeh. Imam jednu sliku gde sedim u njegovom krilu s pet godina, negde je on obeležio moje detinjstvo, njega pamtim, nismo provodili mnogo vremena, ali dovoljno da obeleži moje detinjstvo je bio taj susret gde su nam se prepoznale duše... Verujem da duše ugovaraju sastanke mnogo pre nego što nam se tela sretnu.

 

Moćnik mi je nudio stan da mu budem ljubavnica

Posle razvoda sam doživljavala neprijatnost da mi se nude oženjeni muškarci. Jedan moćnik je hteo da mi kupi stan, ali pod uslovom da on može povremeno da svraća. Dakle, da mu budem žena i to druga. Stan sam odbila. Meni neko nešto može da pokloni samo ako ne traži ništa zauzvrat, završava popularna voditeljka.

 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
GG

16.05.2022 20:39

Gde je Laza Lazarević.