Oglasio se vlasnik HRVATSKOG MUZEJA u kom će MC Stojan imati KONCERT: Tek će uslediti HAOS!

Autor:

Zabava

16.05.2022

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska javnost osudila je odluku da MC Stojan nastupi u Muzeju, ali dolaze novi momenti.

Oglasio se vlasnik HRVATSKOG MUZEJA u kom će MC Stojan imati KONCERT: Tek će uslediti HAOS!

Foto: ST/REPUBLIKA

Mc Stojan

Nastao je haos u Hrvatskoj nakon što informacije da će srpski pevač MC Stojan 10. juna održati koncert u zagrebačkom Muzeju za umetnost i obrt.

Mnogi su osuli drvlje i kamenje po ovoj odluci, a javio se čelnik muzeja, Miroslav Gašparović.

- O ovome događaju saznali smo iz medija, kao i vi. Kada smo saznali da se na društvenim mrežama oglašavaju različiti događaji u MUO-u bez našeg znanja i dozvole, organizatorima smo nekoliko sličnih "evenata", kao i organizator restorana, poslali upozorenje i zabranu korišćenja imena Muzeja za umetnost i obrt u bilo koju svrhu bez našeg ovlašćenja, što je u ovom slučaju reč, te ih upozorili da se ne mogu koristiti bilo koji prostori MUO-a za bilo kakve javne događaje bez naše izričite dozvole, koju, naravno, nismo dali jer nismo o njima ni bili obavešteni. Smatrali smo da je time problem rešen jer su neki od oglašavanih događanja otkazani - izjavio je Miroslav za Index.hr.

Foto: ATA Images

MC Stojan ipak ne nastupa u Muzeju

 

- Tek smo jutros otkrili da organizator za kojeg pitate nije promenio mesto događaja, što nam je potvrđeno na direktan način. Opet smo poslali drugo upozorenje i izričitu zabranu korišćenja bilo kojeg prostora MUO-a bez našeg odobrenja. S obzirom na to da organizator toga događanja nije kontaktirao nikoga u MUO-u niti ikada dobio bilo kakvu dozvolu, smatramo da je ovime priča završila. Naravno, u slučaju da se ova bespravna zloupotreba imena i ugleda MUO-a nastavi, preduzećemo sve moguće legalne mere da to sprečimo, te ćete o tome biti blagovremeno obavešteni - dodao je on.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading