UŽAS U NIŠU! Tražio doktoru lek za migrenu, on ga OMAMIO, pa obljubio! Bio sam skrhan od tablete, osećao sam se PONIŽENO!

Autor:

Hronika

16.05.2022

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija M.D. (40) prijavio je policiji svog ličnog lekara (44) i naveo da ga je muškarac čije je ime poznato redakciji obljubio 28. aprila u njegovoj kući.

UŽAS U NIŠU! Tražio doktoru lek za migrenu, on ga OMAMIO, pa obljubio! Bio sam skrhan od tablete, osećao sam se PONIŽENO!

Foto: Pixabay

Kako je M.D. rekao za Kurir, on se nekoliko dana nakon obljube obratio policiji.

- Pre šest godina sam ostao bez majke, poklekao sam i pao u neku vrstu depresije. Tada sam upoznao lekara koji me je lečio. Kako je prolazilo vreme, mi smo postali prijatelji i počeli smo da se družimo porodično.Upoznao sam njegove roditelje, on je upoznao moju porodicu i verenicu, sve je bilo normalno. Znao sam za njegovu seksualnu orjentaciju, ali to mi nije smetalo, cenio sam ga zbog dobrote - počinje priču M.D.

Mučila ga migrena

On navodi da su ga kobnog dana mučile migrene, te zbog bolova u glavi nije mogao da se pomeri, niti da ode do apoteke po lek.

- Smatrao sam, pošto je doktor i to psihijatar koji radi u zdravstvenoj instituciji, da može da mi pomogne. Pozvao sam ga i rekao da mi treba bilo kakva tableta, lek, bilo šta samo da prode bol - navodi naš sagovornik i nastavlja:

- Došao je tu kod mene u stan, ja sam jedva pričao od bola, progutao sam tabletu, nadajući se da će prestati migrena. Sledeće čega se sećam je da se budim na krevetu u spavaćoj sobi i to bez odeće. Potpuno omamljen video sam ga kako kleči pored mene, kako mi liže noge, posle mi je lizao butine i počeo oralno da me iskorišćava - priča ovaj Nišlija.

Zlostavljanje

On tvrdi da ne zna koja mu je tableta data, ali da je ponovo zaspao.

- Trgao sam se još jednom u trenutku jer me je probudila njegova težina jer je sedeo na mojim butinama, ja sam bio na stomaku i lizao mi je leđa. Bio sam potpuno skrhan od one tablete, verovatno sam ponovo zaspao. Probudio sam se dan kasnije, osećao sam se prljavo, poniženo. -

Kako je naveo, nije mogao da zamisli šta će mu se desiti.

- Nikada nisam sumnjao da će mi uraditi ovako nešto. Prijavio sam ga policiji kasnije jer nisam mogao da dođem sebi od šoka.-

Policija: Podnećemo krivičnu prijavu

Policija će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu protiv četrdesetočetvorogodišnjeg muškarca iz Niša koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem.

- On se sumnjici da je muškarcu dao lek od koga je ovaj izgubio svest, a potom ga je obljubio - rečeno nam je u niškoj policiji.

(Kurir.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading