Đorđe David otkrio sve o novom angažmanu: USHIĆEN SAM, rokeri upadaju u narodnjake!

Autor:

Zabava

16.05.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David progovorio o novom angažmanu!

Đorđe David otkrio sve o novom angažmanu: USHIĆEN SAM, rokeri upadaju u narodnjake!

Foto: ATA Images

Nakon saznanja da će u avgustu Trebinje biti domaćin novog festivala narodne muzike, a da je Đorđe David dobio angažman za isti, te da će pomoći u odabiru učesnika, mladih i talentovanih pevača koji će reprezentovati narodnu evergrin muziku u sjajnom ruhu, kontaktirali smo rokera, koji nam je ushićeno otkrio da je ponosan što je deo takvog festivala, te da mu je izuetna čast što su baš njega izabrali da učestvuje u sjajnim predlozima mladih ljudi.

- To će biti festival narodne muzike u Trebinju koji će se održati od 20. do 24. avgusta pod nazivom "Najljepši grad, najljepša pjesma". Prvi festival takvog tipa koji će se održati u Trebinju ove godine. Izuzetno mi je drago da su me pozvali da učestvujem. Postojaće jedno veče u okviru kojeg će mladi, talentovani ljudi da se publici predstave na taj način što će pevati kompozicije velikana narodne muzike koji su nažalost preminuli i nisu više među nama i ti mladi će njihove kompozicije izvoditi njima u čast, u smislu da se veliča ono što je jedna od flagrantnih nacionalnih značaka kada je u pitanju ono to je srpsko, a to je narodna muzika. S obzirom na to da sam u žiriju u kom se nalazim, da te mlade ljude poznajem, zvali su me kao nekog sa kim bi se konsultovali, ko bi bili ti mladi ljudi, da im dam predloge, koji bi tom prilikom mogli da se pojave. Prema tome, ne samo da su narodnjaci upali u rokenrol, već ima i nas rokera koji upadamo u narodnjake, s tim što vrlo poštujemo njihovu branšu, njihove reprezente, meni je stvarno izuzetna čast da sam kao član žirija, baš ja pozvan da predložim imena tih mladih ljudi- izjavio je Đorđe David.

Kako je naveo prvi festivalski dan otvoriće Haris Džinović, dok će drugi otvoriti Željko Samardžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading