Volim te MALI! Isplivale poruke u telefonu Aleksandre Mladenović, ovako se dopisuje sa Isakom

Autor:

Zabava

15.05.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kakve poruke razmenjuju Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović.

Volim te MALI! Isplivale poruke u telefonu Aleksandre Mladenović, ovako se dopisuje sa Isakom

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ATA Images

Isak Šabanović, Aleksandra Mladenović

Aleksandra Mladenović odnedavno je u vezi sa Zvezdom Granda Isakom Šabanovićem, a pevačica je u emisiji "Zvezde Granda specijal" otkrila detalje veze.

- On je prvo došao na moj nastup u Beogradu, tada smo se prvi put upoznali. Posle smo se sreli u Grandovoj emisiji, ali nije bilo varnica, bar ja nisam obraćala pažnju. Kasnije smo se sreli još par puta i eto. Trudili smo se da sakrijemo sve, nismo želeli da našu vezu eksponiramo i da naše pesme i muziku stavimo u drugi plan zbog toga, pa smo gledali smo da to što duže sakrijemo, ali eto nije nam pošlo za rukom - ispričala je Aleksandra, a voditelj ju je upitao da li u njihovoj vezi ima ljubomore.

- Ne, imamo maksimalno poverenja jedno u drugog - odgovorila je s osmehom pevačica, što je navelo Medića da je isprovocira.

 

- Mogu da zamislim! Ma, da li vi verujete u ovo? Ova ga proverava stalno - rekao je voditelj publici u studiju, ali je Aleksandra odgovorila da je za sad sve u redu.

Voditelj ju je onda otkucao.

- Je l' ti napiše nekad "volim te mali"? - upitao je on, a nakon što je shvatila da joj gleda u telefon, Alekandra je kroz smeh rekla:

- To si sad video! 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading