OVO JE ZNAČAJNIJE OD SVIH NAGRADA I TROFEJA: Nakon trijumfa u Rimu, Novaka dočekala informacija koja menja istoriju teniskog sporta - Sada se sve iz korena menja!

Autor:

Sport

15.05.2022

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta protutnjao je Rimom.

OVO JE ZNAČAJNIJE OD SVIH NAGRADA I TROFEJA: Nakon trijumfa u Rimu, Novaka dočekala informacija koja menja istoriju teniskog sporta - Sada se sve iz korena menja!

Foto: Starsport

Na maestralan način Novak Đoković je u finalu Masters turnira u Rimu savladao Stefanosa Cicipasa, ali mnogo više od pobede, koja će izvesno je predstavljati prekretnicu u daljoj sezoni, obradovala ga je vest koju je dobio nakon finalnog meča.

- Moj sin je osvojio turnir danas! Upravo sam dobio tu vest. Bio je to jedan vrlo mali turnir, u okviru kluba. Ne znači to mnogo, rezultat je stvarno sekundaran, ali je lepo videti ga kako igra - istakao je ponosno Novak Đoković, a prenose "Večernje Novosti".

Foto: youtube.com/Djoker Nole

Stefan Đoković sparinguje sa najboljim teniserom sveta

 

Ponosno je Novak započeo priču o prvim teniskim koracima Stefana Đokovića:

- Pričali smo baš ovih dana. Uvodio sam ga, na neki način, u ovaj svet. Bilo je zanimljivo gledati njegove reakcije. Jer, naravno, deci morate da pričate na njihovom jeziku, pa i kada se radi o stvarima za koje ja mislim da bi mogle da mu budu od koristi. Znate, prvi zvanični turnir, ili meč, uvek ostane u sećanju. Zato sam jako želeo da uživa na terenu. Nedugo posle tog našeg razgovora, on je već bio na "devetom nebu". Nisam nikada od njega zahtevao da igra tenis, nijedan jedini put. Nikada to nisam radio. Sve je to, zaista, njegova lična želja, da izađe na teren. Pa, ako želi da istraje na tom putovanju, i ja ću biti uz njega. Naravno, biću oduševljen ako se bude bavio tenisom. Ali, vidite, on je samo sedmogodišnjak. Još je on dete, vrlo je mlad, ne bi trebalo da oseća nikakav pritisak ili očekivanja, iako će se to verovatno desiti, pošto je to deo njegove porodice i normalno je da će privlačiti dosta pažnje ako se bude bavio tenisom. Naročito će se to dešavati u našoj zemlji. Ali, ide mu prilično dobro za sada. Stvarno voli ovaj sport - najavio je Novak da će u budućnosti još jedan Đoković "terorisati" tenisere širom planete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading