Crnogorka postala HIT na internetu: ZEVALA pre ključnog momenta na EVROVIZIJI, pa se UPLAŠILA (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

15.05.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Vešović napravila je gaf koji je mnoge nasmejao.

Crnogorka postala HIT na internetu: ZEVALA pre ključnog momenta na EVROVIZIJI, pa se UPLAŠILA (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen TikTok/zlatnix

Crnogorska novinarka Andrijana Vešović koja je saopštavala poene članovima žirija na Evroviziji, imala je mali peh.

Naime, ona je, čekajući da na nju dođe red da pročita glasove, krenula da zeva. Samo je odjednom osvestila da je već u živom programu i da je milioni gledaju.

Međutim, nije bilo zamerki jer se u uživo prenosu dešavaju spontane situacije. pogotovu što Zombijana Bones, odnosno  nije profesionalna voditeljka već umetnica.

Foto: printscreen youtube/Eurovision Song Contest

Andrijana Vešović se uplašila, ali nastavila izlaganje

 

Andrijana je poznata po umetničkom imenu Zombijana Bones  popularna je korisnica Tvitera gde ostavlja interesantne komentare, a oglasila se i ovim povodom.

- Pre nego će išta da se desi, bila sam na više sastanaka u RTCG, gde mi je svaki put skrenuta pažnja da je u pitanju 200 miliona gledalaca, da nešto ne bih pogrešila. Ne lezi vraže. Studio je bio ogroman, ja sama u studiju, stajala sam od momenta kad počne glasanje, dok me voditelji ne prozovu. U tim momentima vidim samo sebe u monitoru, na drugom Evroviziju i tiiiiho je čujem u uvetu. U studiju je tišina.

Republika

Foto: Printscreen TikTok/zlatnix

Andrijana Vešović zeva

 

- Prispavalo mi se kad sam ušla u isti. Poprilično sam bila opuštena, ali sreća moja da nisam bila opuštenija u komunikaciji i generalno saradnji sa režijom, jer bi ekipa koja je gledala RTCG sinoć mogla da vidi nešto sramnije od zevanja. Trema me je drmala samo kad se približi moj red. Na probama sam imala drugačiji script, ono što ste sinoć videli je bila skroz improvizacija, jer sam mislila da me neće ni uključiti. Mislim RTCG me je uključio i te kako. Sinoć sam se osećala bezveze povodom tog momenta gde zevam i govorim QQQQQ na nacionalnoj televiziji, ali to je stvarno bilo van moje kontrole i zato ću danas da pravim mimove kao da sutra ne postoji - napisala je Andrijana na Tvteru.

Inače, Vešovićeva, koja  je žarko želela da čita rezultate na Evroviziji još pre nekoliko godina, a očigledno joj se upornost isplatila jer je pokrenuta i peticija

.

Foto: printscreen youtube/Eurovision Song Contest

Andrijana Vešović saopštava glasove

 

- Peticija se rodila prošle godine odmah nakon Evrovizije, pošto smo ja i moji mnogobrojni obožavaoci, ljubavi moje, poluđeli, jer me opet nisu zvali da čitam glasove. Peticija ima skoro hiljadu potpisa, za sada. Ako se ove godine desi da me opet ne pozovu da čitam glasove, desiće se i veliki mitinzi i protesti, đe ćemo izaći na ulice da tražimo odgovore na naša pitanja - poručila je Andrijana ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading