"SLUČAJNA KOINCIDENCIJA" UPUĆUJE NA TOTALNU DOMINACIJU KONSTRAKTE U FINALU EVROVIZIJE: Ana Đurić POBEĐUJE, isplivali NEOBORIVI DOKAZI? (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.05.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta nastupa pod rednim brojem 24, kao prošle godine pobednici Evrovizije "Maneskin".

"SLUČAJNA KOINCIDENCIJA" UPUĆUJE NA TOTALNU DOMINACIJU KONSTRAKTE U FINALU EVROVIZIJE: Ana Đurić POBEĐUJE, isplivali NEOBORIVI DOKAZI? (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Konstrakta, srpska predstavnica na Evroviziji

Sinoć je održano drugopolufinale Evrovizije 2022 u Torinu, nakon toga je odlučen redosled nastupanja 14. maja,  a srpska predstavnica Konstrakta nastupiće pod rednim brojem 24.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski deo ovogodišnje Pesme Evrovizije imaće pevač iz Estonije. Konstrakta će pesmu "In corpore sano" izvesti pretposlednja.

Sinoćnji nastup Ane Đurić pored aplauza u ritmu pesme, izazvao je ovacije, euforiju, suze, čak i dramatičnu situaciju prilikom proglašenja finalista.

Podsetimo, publika u areni je sve vreme tapšala i pevala sa Konstraktom u glas numeru "In Corpore Sano", a nakon nastupa naša pevačica je dobila gromoglasan aplauz, ali je ostao jedan detalj koji je sve zbunio.

Poznato je da je Italija koja je prošle godine odnela pobedu u finalu Evrovizije u Holandiji, a koju je predstavljala grupa Maneskin nastupala pod rednim brojem 24, kao i Konstrakta ove godine, mnogi su našli sponu između ova dva poteza, te misle da je je ova "koincidencija" još jedna karta za pobedu Konstrakte.

Da li je ova koincidencija slučajnost ili ne videćemo u subotu 14.maja kada nas očekuje spektakl finale Evrovizije 2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ja

13.05.2022 12:36

E stvarno ga tupite! Bilo koja pema pobeđuje ako dobije najviše glasova! Vudu magija tu ne funkcioniše!