Doktori joj nisu davali ni JEDAN POSTO šanse da PREŽIVI, ali on je VEROVAO u nju! Muž Maje Žeželj nije odustajao ni na trenutak od supruge: Isplačem se, pa je obiđem!

Autor:

Zabava

12.05.2022

11:36

Maji Žeželj je u najtežim trenucima suprug bio najveća podrška.

Doktori joj nisu davali ni JEDAN POSTO šanse da PREŽIVI, ali on je VEROVAO u nju! Muž Maje Žeželj nije odustajao ni na trenutak od supruge: Isplačem se, pa je obiđem!

printscreen

Voditeljka Maja Žeželj prošla je kroz životnu dramu, kada su svi, pa i doktori mislili da neće preživeti, svi osim njega. Njen suprug Ivan Stanković marketinški stručnjak i voditelj verovao je da će njegova supruga preživeti, iako su mu svi govorili drugačije.

youtube.com/printscreen

Maja Žeželj

Naime, Maji je pre nekoliko godina pozlilo na poslu i tada joj je dijagnostikovan težak oblik sepse, a doktori joj nisu davali nikakve šanse da preživi.

— Nakon što je pala u komu lekari su mi rekli da ako pregura noć, ima dva ili tri odsto šanse da preživi — prisetio Ivan i dodao:

printscreen/ivan.stankovic.10297

Maja Žeželj i njen suprug Ivan Stanković


— Najteže mi je bilo zbog dece, jer su bili jako mali. Objasnio sam im je da je mama u bolnici i sve vreme sam se pripremao za taj najgori scenario. Kad god bih dolazio u bolnicu prvo bih otišao do lekara koji obično nisu imali pozitivne procene, a onda bih otišao u svoja kola da se isplačem. Tek nakon toga bih ušao kod nje u sobu da je obiđem — rekao je Stanković koji je svakodnevno doktore pitao za nadu:

 

 

— Sećam se da sam stalno pitao doktore, da li ima neka nada najmanja, neka zelena grančica, na šta su oni uglavnom ćutali. Ali nikad neću zaboraviti trenutak kad sam došao jednog jutra i kad mi je doktorka rekla: “Ivane, imamo jednu zelenu grančicu”. I tada sam otišao u kola da se isplačem, ali taj put od sreće — ispričao je.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading