VELIKA TRAGEDIJA! UBIO pevača, pa IZVRŠIO SAMOUBISTVO, nađena MRTVA TELA: Monstruozni ZLOČIN koji je ZAVIO PORODICU U CRNO, A REGION OSTAVIO U SUZAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pljevaljski pevač Nedžib Delić (66) ubijen je 2020. godine u Crnoj Gori.

VELIKA TRAGEDIJA! UBIO pevača, pa IZVRŠIO SAMOUBISTVO, nađena MRTVA TELA: Monstruozni ZLOČIN koji je ZAVIO PORODICU U CRNO, A REGION OSTAVIO U SUZAMA! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

Poznati pljevaljski narodni pevač Nedžib Delić mučki je ubijen od strane A.D, koji je potom izvršio samoubistvo u februaru 202. godine, kako je tada prenela Radio- televizija Crne Gore, motiv nije bio otkriven.

Prema nezvaničnim saznanjima Radio-televizije Crne Gore, Delić je ubijen iz vatrenog oružja, a zatim je A. D. 3O metara od mesta zločina izvršio samoubistvo.

Republika

Foto: SAT/printskrin

Ubijeni Nedžib Delić

U saopštenju tada je navedeno da je policija, izašla na lice mesta gde je zatekla mrtva tela lica iz Pljevalja čiji su inicijali N. D. i A. D, a u neposrednoj blizini A .D. pronađen je i pištolj.

Kako se tada navodilo da  Hitna pomoć je izašla na lice mesta i konstatovala smrt oba lica, o događaju je upoznat državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je, u saradnji sa službenicima Centra bezbednosti Pljevlja, izvršio uviđaj i konstatovao da je, najverovatnije, reč o ubistvu i samoubistvu.

- Tela su upućena u Klinički centar Crne Gore, radi obdukcije - saopšteno je iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading