Rađenova devojka SASLUŠANA pred licem pravde: Otkrivamo šta je Milica Ristić rekla o Nikoli i DANU kada ju je PRETUKAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Ristić saslušana je pred Prvim osnovnim javnim tužilašrtvom, zbog nasilja koje je pretrpela od strane Nikole Rađena.

Rađenova devojka SASLUŠANA pred licem pravde: Otkrivamo šta je Milica Ristić rekla o Nikoli i DANU kada ju je PRETUKAO! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen

Popularna pevačica Milica Ristić 1. aprila prijavila je dečka i vaterpolistu Nikolu Rađena za nasilje u porodice, nakon čega je sud doneo odluku da će pozvati nju na saslušanje. Ristićeva je danas bila u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu kako bi bila saslušana, a tom prilikom je izjavila da ne želi krivično da goni vanbračnog partnera Rađena, sa kojim, kako tvrdi, do tada nije imala nikakvih problema. 

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Nikola Rađen i Milica Ristić

 

- Dana 11.05.2022. godine je u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavljen razgovor sa M.R. a povodom događaja koji se dana 01.04.2022. godine odigrao između nje i njenog vanbračnog partnera N.R. Ista je tom prilikom izjavila da je predmetni događaj „izolovani incident koji se prvi put desio", da su ona i N.R. u skladnom odnosu, da je isti poštovao izrečenu hitnu meru i da je 32 dana nije kontaktirao niti joj prilazio, nakon čega su obnovili vanbračnu zajednicu, kao i da ne želi da se N.R. krivično goni - saopštilo je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Nikola Rađen i Milica Ristić raskid

 

Dalje se u saopštenju podseća da je zamenik javnog tužioca, tada dežurni u Prvom osnovnom sudu u Beogradu bio kontaktiran od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u konsultaciji sa istim je prema Nikoli Rađenu, od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira pevačicu i prilazi joj. Hitna mera je potom produžena za još 30 dana rešenjem dežurnog sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Nikola Rađen i Milica Ristić saslušanje

 

- U toku postupka tužilaštvo je pribavilo izveštaj nadležnog centra za socijalni rad kojim je utvrđeno da ne postoji potreba za daljim izricanjem mera zaštite od nasilja u porodici i da je stepen rizika od ponavljanja nasilnog oblika ponašanja nizak. Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu M.R. tužilaštvo je donelo odluku da se protiv N.R. ne pokreće krivični postupak - saopštilo je tužilaštvo prenosi Kurir. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading