Procurili SKANDALOZNI snimci JEZIVIH IŽIVLJAVANJA nad STARLETAMA u Dubaiju! Trpe najgoru vrstu ZLOSTAVLJANJA za cifre preko 30.000 DOLARA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.05.2022

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna iživljavanja nad devojkama razotkrivena u Dubaiju.

Procurili SKANDALOZNI snimci JEZIVIH IŽIVLJAVANJA nad STARLETAMA u Dubaiju! Trpe najgoru vrstu ZLOSTAVLJANJA za cifre preko 30.000 DOLARA! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Tema prostitucije je uvek aktuelna u javnosti, ona je tu i postoji i protiv nje se ne može, ma koliko se borili, zato se i kaže da je to ''najstariji zanat''. Međutim, poslednjih nekoliko meseci, tema takozvane elitne prostitucije je jedna od gorućih.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

Prostitucija sve više zastupljena među devojkama

Mnogi se pitaju šta je to zapravo elitno u prostituciji, te se odgovori neretko nalaze u skupim krpicama koje potpisuju poznati dizajneri, automobili vredni na desetine i stotine hiljada eura, kao i luksuzne destinacije, a jedna od najluksuznijih koja se navodi jeste Dubai, Meka i Medina za sve one koji žele da se bave ili koriste usluge prostitucije.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Prostitucija

U poslednje vreme na društvenoj mreži Tik Tok se pojavljuju snimci u kojima se pominje termin ''Dubai porta potty''. Zapravo, iako u prvi mah zvuči nepoznato, kada se ovaj termin izgugla, pojavi se nis objašnjenja, video snimaka i devojaka koje prepričavaju svoje iskustvo vezane za ''Dubai porta potty''.

Šta je zapravo to?

Sve ono što vas može zgroziti, naježiti, naterati na mučninu i povraćanje, zapravo sve ono što nikada niste želeli da saznate ili vidite.

 

@iamlasswell Reply to @iam_dahila 🤮🤮🤮💔 Do you think I should still post the Nigerian female influencer video 🤮 or we should forgive her ? I’m gonna mention her name tho #iamlasswell #dubaiportapotty ♬ Oh My Girl - Lasswell

 

''Dubai porta potty'' - Dubai pokretni toalet, jeste skupa eskort pratnja koja odlazi na jahte pogatih šeika ili turista kako bi oni mogli da se iživljavaju nad njima, a sve to za cifre preko 30.000 dolara. Sve više snimaka se pojavljuje, kao i devojaka koje prepričavaju svoja traumatična iskustva.

Kako kažu, jedne od najpoznatijih usluga jesu ''zlatni tuš'' i ''crni kavijar'', a upravo one i najviše koštaju, ali kako se ispostavlja bogataši ne žale novac kako bi u potpunosti ispunili svoju devijantnu stranu. Uriniranje i vršenje velike nužde po starletama (prostitutkama) predstavlja jedan od hobija i zanimacije bogatih Arapa, te se oni neretko i takmiče ko će više puta moći da to uradi u toku noći.

Zapravo, ovde se postavlja pitanje da li su ti koji plaćaju ovakve vrste usluga devijantni ili devojke koje pristaju na sve to, a koje očigledno imaju odličan želudac, pa bez problema trpe ovakve vrste iživljavanja nad njima, kako bi mogle da se po društvenim mrežama hvale ''životom na visokoj nozi''.

Kako se sve više mlađe populacije, naročito devojčica ugleda na starlete, kao i na devojke koje bez ikakvog pokrića žive živote milionera, treba prvo da se zapitaju: ''Da li zarad svega toga, vredi biti nečiji pokretni toalet?'' Mi bismo rekli: ''Ne!'', a vi ako još uvek razmišljajte, trk na Google i Jutjub i sve će vam biti jasno!

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading