POGLEDAJTE ŠTA SE TRENUTNO DEŠAVA ISPRED ZGRADE POKOJNOG VIDOJA: Evo gde se nalazi Nikolina, a JEDAN DETALJ je sve naveo da pomisle OVO! (FOTO)

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

10.05.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se dešava ispred zgrade pokojnog Vidoja!

POGLEDAJTE ŠTA SE TRENUTNO DEŠAVA ISPRED ZGRADE POKOJNOG VIDOJA: Evo gde se nalazi Nikolina, a JEDAN DETALJ je sve naveo da pomisle OVO! (FOTO)

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović, suprug voditeljke Nikoline Pišek iznenada je preminuo u subotu u ponoć, voditeljka je juče pristigla iz Zagreba i zaputila se u njihov zajednički stan na Vračaru, tada se oglasila za Republiku i otkrila da jedva priča i da i dalje ne zna ništa više od bilo koga, pa ni kada će biti obdukcija.

- Grozno se osećam, skoro da jedva pričam. Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živela ranije. Hvala na razumevanju, ne bih više da komentarišem- rekla je juče Nikolina.

Republika

Foto: Republika

Dešavanja ispred grade pokojnog Vidoja Ristovića

 

U međuvremenu je naložena obdukcija, koja je i završena te je odlučeno da će se sahrana održati na Novom groblju u Beogradu 12. maja.

Tragom informacija, ekipa Republike je došla ispred zgrade, da vidi šta se trenutno dešava. Zatekli smo gospodina sa papirima ispred ulaza, a s obzirom na to da je obdukcija obavljena, moguće je da je priprema sahrane u toku. Na spratu gde se nalazi njihov stan, gore svetla, što upućuje na to da je Nikolina verovatno u zgradi i da je u pripremi za dalja dešavanja i dalje iznemogla i skrhana nakon velike tragedija koja ju je zadesila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading